perjantai 1. marraskuuta 2013

Jouluinen kotimme Kauniit Kodit -lehdessä

Tänään on ilmestynyt kauppoihin uusin Kauniit Kodit -lehti, josta löytyy myös juttu meidän kodistamme :) Hiukkasen oli aamulla perhosia vatsassa, kun sain lehden käsiini ja avasin lehden :) Mutta en voi kuin kiittää jutun kirjoittaa Anitta Kivirantaa ihanasta tekstistä ja Mikko Ala-Peijaria kauniista kuvista :) Itselleni jää lehdestä ja kuvauspäivästä mukava muisto.

(c) Mikko Ala-Peijari
(c) Mikko Ala-Peijari

(c) Mikko Ala-Peijari

Loput kuvat ja koko juttu löytyy lehdestä ;) Lehti löytyy kun bongaa tällaisen kannen:Kauniit Kodit -lehden nettisivut löytyy täältä ja Facebook-sivut täältä. Itselleni lehti kuuluu vakioluettaviin lehtiin ja mielestäni lehti on poikkeuksellisen loistava sen suhteen, että se keskittyy enimmäkseen sisustusalan ammattilaisten suunnittelemiin kotiin, eikä ole täytetty täyteen mainoksia. Senkin puolesta oli siis mahtavaa, että pääsin mukaan juuri tähän laadukkaaseen lehteen :)

Ja hei, mahtavaa marraskuun ensimmäistä päivää! :)

EDIT: Kuvat on vaihdettu Mikko Ala-Peijarin ottamiin kuviin, jotka sain mainostarkoitukseen

18 kommenttia:

 1. Näyttää niin kauniilta! On varmasti haettava tuo lehti kauppareissulla kotiin ja lukea tarkemmin :) Tuli heti sellainen - pakkosaadajoulufiilismeillekin -tunne kun näitä kuvia katseli :)

  Sinulle on muuten haaste blogissamme, käy kurkkaamassa; http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/11/minun-matkakarttani-jutta.html

  Rentouttavaa viikonloppua teille Eiraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mä taas pelkään sitä, että missä vaiheessa mulle ehtii iskemään jouluähky, kun tänä vuonna joulu alkoi jo lokakuun puolessa välin :D Joten älä pidä kiirettä joulun laittamisen kanssa ;)

   Kiitos haasteesta :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää - kauniilta ja juuri sellaiselta, missä voi viettää joulunrauhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ihanaa, jos se seesteisyys välittyy sinnekin asti :) Täällä on kyllä ihanan rauhallinen tunnelma nyt :)

   Poista
 3. Oli tosi hyvä juttu ja kauniit kuvat! Teillä on kaunis koti. <3 Oli kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä kauniilta!

  Varmaan aika jännä tunne katsoa lehdestä kuvia kodista, jossa oikeasti viettää aikaa joka päivää. Tai ainakin arvelen, että on ihan eri asia kuin katsoa itseottamiaan valokuvia.

  Ja Kauniit kodit on mun mielestä tosi kiva lehti muutenkin. Se tulee aina luettua, koska yksi kolumnisteista on mun (ja monen muun) blogiystävä.

  Hyvää viikonloppua sinne Kauniiseen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Annukka! :)

   On se kyllä vähän epärealistinen olo katsoa oman kodin kuvia lehdestä, jota normaalisti vaan selailee huokailen ja haaveilen :) Ja se, että kuvat on otettu vähän eri kantilta mistä on normaalisti tottunut itse ottamaan :) Kuvauspäivä ja kuvaajan työskentely kyllä opetti paljon kuvaamisestakin :)

   Ihanaa viikonloppua myös sulle! :)

   Poista
 5. Oi, niin ihana koti ja kauniita kuvia! Itselläni ei tuota nroa vielä olekaan, pitääkin korjata tilanne heti.

  Varmasti jännittävää saada lehti ja lukea juttu omasta kodista. Hauskaa, että meillä on sama tilanne edessä ensi kuussa. Kauniit kodit kävi tekemässä myös meistä jutun, en malta odottaa. Anitta on kyllä tosi mukava ja lehti ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

  Pirteää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja ihan mahtavaa, että teistä tehdään juttu! Toivottavasti Pisama Design saa taas kunnolla lisää näkyvyyttä :) Mahtavaa, että ensi kuussa on taas jotain mitä odottaa :)

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 6. Tuon lehden perusteella tänne löysin. Ihana blogilöytö!
  Valtavan kaunis koti teillä, jään seurailemaan. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Ja ihanaa, että löysit lehden avulla blogiini. Toivottavasti täällä on jatkossakin mielenkiintoisia juttuja! :)

   Mukavaa viikonloppua myös sulle! <3

   Poista
 7. Onnittelut ja en ihmettele, että pääsitte, kaunis koti :)

  VastaaPoista
 8. Oi, tulipa hyvä mieli näin työaamun piristykseksi tätä postausta ja kommentteja lukiessa. Oli ihanaa saada vierailla kodissasi, Katja. Sisustusjuttuja tehdessäni huomaan aina joskus leikkiväni mielessäni "haluaisinko muuttaa tänne" -ajatusleikkiä. Sinun kotisi on kyllä sellainen, että vuokraisin sen kalustettuna riemusta kiljuen. ;-)

  Ihan vakavissaan rohkaisen, että jos jossain vaiheessa kyllästyt päivätöihisi, ryhdy ihmeessä sisustussuunnittelijaksi. Osaamista ja visiota sinulta kyllä löytyy.

  Mukavaa syksyn jatkoa ja joulun odotusta!

  Ps. Jos joku tämän blogin seuraajista miettii, että omakin koti sopisi hyvin Kauniit Kodit -lehden sivuille, kannattaa ottaa yhteyttä minuun vaikka sähköpostitse osoitteeseen anitta.kiviranta@kauniitkodit.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sun ihanasta palautteesta :) Ja mä olen kyllä harkinnut sisustusalalle siirtymistä ihan vakavissani, mutta rohkeus ei ehkä vielä riitä siihen siirtoon :) Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

   Mukavaa syksyä ja joulun odotusta myös teille sinne toimistolle!

   Poista