keskiviikko 6. marraskuuta 2013

4. askel jouluun - joululahjojen paketointi (1vee blogille)

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun tämä blogi sai alkunsa. Blogi ja blogin kirjoittaja ovat kyllä kasvaneet vuoden aikana, mutta toivoisin silti, että täällä vielä kehitytään ja ollaan vielä nyt "lapsen kengissä". Varsinkin valokuvaamisesta on tullut erittäin rakas harrastus ja toivottavasti vielä jatkossakin kehityn samalla tavalla kuin nyt vuoden aikana. Nyt kun katselee vuoden takaisin kuvia, niin välillä iskee syvä häpeä kuvien laadun ja tekstien suhteen, mutta kenties vuoden päästä häpeillään tämän vuoden kuvia :) Arvostan itse laadukkaasti ja harkitusti otettuja kuvia ja pyrkimys on saada sama taso myös omiin kuviin.

Te lukijat olette myös kovin tärkeitä ja kiitän sydämeni puolesta joka ikistä kommentia, jonka olen saanut. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on myös hiljaisia lukijoita paljon ja tahdon kiittää myös teitä, että luette blogiani! Ilman teitä tämä homma olisi aikamoista dialogia :)

Blogi jatkaa ainakin toistaiseksi vielä samalla linjalla kuin nyt eli sisustusta tuunailun kera, matkustelua, vähän herkuttelua sekä perhe-elämää. Ja ehkäpä mä pystyn jatkossakin vielä rikkomaan ennakkokäsityksiä siitä, minkälaista elämä voi olla Eirassa ;) Toiveet ja kysymyksetkin ovat aina tervetulleita ja niihin mielelläni vastailen :) 

Alkutunteilujen jälkeen on ehkä aika päästä kiinni otsikon aiheeseen. Blogin synttäreiden kunniaksi paketoin eilen muutaman paketin ;) (Oikeasti halusin vain kokeilla erilaisia paketointitapoja ja rikkoa omaa perinnettä käyttää vaan tylsiä lahjapapereita ja sitä joka vuotista kiharrettavaa nauhaa!) Mies naureskeli samalla vieressä ja oli varmana siitä, että tänä vuonna ei ehdi syntyä joulustressiä, kun kaikki on valmiina jo marraskuussa! :D
Eikö erilaisuus olekin hyvästä? ;)

Ihan mahtavaa päivää kaikille! <3

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

22 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja - kyllä tuollaisen saaja ilahtuu.
  Onnea 1-vuotiaalle - samaa juhlin minäkin juuri;)

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle! <3
  Ihanaisia paketteja, saatampa napata tuolta muutaman jutun omiinkin paketti-ideoihin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotiaalle!! Aivan mahtavia paketteja, joka vuosi itsekkin ajattelen että teen kauniita paketteja, mutta kaikki jää aina liian myöhään ja sit tulee perus paperia, perus "kiharoilla", Tästä sai kyllä inspistä, jospa tänä vuona saisin tehtyä kauniita paketteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä on vähän sama juttu, että paketointi jää aina viime hetkelle, mutta jos tänä vuonna vähän panostaisi siihenkin :)

   Poista
 4. Raaskiiko nuin kauniita lahjapaketteja avata jouluna ♥

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita paketteja. Sainkin jo pari ideaa sinulta omiin paketteihin :) Onnea 1-vuotiaalle blogillesi. Löysin tämän vasta vähän aikaa sitten, mutta olen viihtynyt seurassasi oikein hyvin - ja saanut jo monta hyvää ideaa :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita paketteja....niin ja onnea 1-vuotiaalle...:)

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotis päivän johdosta! :) Todella kauniita paketteja, hyvä idea postauksen kuvitukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainpahan tekosyyn kokeilla eri paketointityylejä jo tässä vaiheessa :) Ja kiitos <3

   Poista
 8. Todella kauniit paketit ja onnea 1v!

  VastaaPoista
 9. Yksivuotisonnittelut täältäkin! Ja vau mitä paketteja, todella kauniita. Malttaisko niitä avatakaan ;)

  VastaaPoista
 10. Kauniit paketit! Ja paljon paljon onnea 1-vuotiaalle blogille <3

  VastaaPoista