maanantai 18. marraskuuta 2013

Erilaisia joulukattauksia

Kävimme Kööpenhaminan reissulla myös Royal Copenhagen -rakennuksessa ihmettelemässä joulukattauksia. Kyseinen rakennus löytyy Amagertorvilta. Royal Copenhagenin jokavuotiset kattaukset ovat yksi Köpiksen suosituimmista joulutapahtumista, enkä ihmettele yhtään. Kattauksien tekijät vaihtuvat vuosittain ja tänä vuonna oli ainakin käytetty rohkeasti värejä ja mielikuvitusta. Tänä vuonna juhlittiin myös kattauksien 50-vuotista historiaa.


 Mitä mieltä olette tanskalaisista joulukattaustyyleistä?

Mukavaa uutta viikkoa! :)

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

6 kommenttia:

 1. Yllättävän "runsaita" ovat nuo kattaukset, kun ajattelee tanskalaisten sisustustyyliä sellaisena kuin minä sen olen oppinut näkemään: vaaleaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta runsaudesta :) Ja sama näkyi myös esimerkiksi kauppojen näyteikkunoissa. Siellä ei tosiaan koristeiden määrää säästelty ja värejä on käytetty tosi rohkeasti.

   Poista
 2. Kauniita ja inspiroivia! Tuollainen runsaus on ainakin minun makuuni. Oranssi ja turkoosi joulukattaus ovat kokeilunarvoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä jokainen on omalla tavallaan kaunis ja ehkä se runsaus on juuri se, mikä niissä viehättää :) Näistä sai kyllä taas inspiraatiota omiin kattauksiin :)

   Poista
 3. Ihania kattauksia, ja mikä parasta kaikki niin erilaisia :) Köpis on kyllä yksi lempparikaupungeistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattaukset ovat kyllä tosi erilaisia :) Köpis on kyllä ihana kaupunki :)

   Poista