torstai 17. lokakuuta 2013

Joulu saapui jo

Nyt mä uskallan vihdoinkin huokaista ja kertoa mistä viikon blogitauko on johtunut. Meidän kodista tehdään marraskuussa ilmestyvään Kauniit Kodit -lehteen joulujuttu ja tänään meillä oli kuvauspäivä. Sain reilu viikko sitten yhteydenoton lehden toimituksesta ja tämä joulua rakastava ei voinut tietenkään kieltäytyä mahdollisuudesta osallistua joulunumeron tekoon. Mutta että joulun loihtiminen viikossa ja vielä lokakuussa? Ilmeisestikin se on mahdollista! :)

Päivä oli kyllä ihan mahtava ja samalla sain seurata ammattilaisen valokuvaustyöskentelyä. Toisaalta olen myös helpottunut, koska viikko oli todella hektinen ja lopultakin kaikki huipentui tähän päivään. Mutta pidemmittä puheitta pari itse vapaalla kädellä ottamaa pikakuvaa kuvausten jälkeen. Loput saatte lukea/katsoa lehdestä marraskuussa ;) Ja kyllä, lehteen tulee varmasti laadukkaampia kuvia!


Nyt vaan jännitetään mikä on lopputulos! Vaikka olen varma, että lopputulos on hieno! Ja nyt mä kyllä kehtaan myös ensimmäistä kertaa itsekin myöntää, että meidän koti on kaunis koti ja mä rakastan sitä!

Jouluisin terkuin
Katja

40 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin jouluista! On varmaan ollut hassua olla jo joulutunnelmissa. Mutta kohta se jo tuleekin.:) Tänään satoi lunta, tuli heti niin hyvä fiilis ja jouluakin jo vähän aloin odottamaan... Teillä on kaunis koti, kyllä sen saa myöntää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja oli kyllä vähän hassua luoda joulun tunnelmaa, kun ulkona vasta puissa alkaa kellastumaan. Onneksi sentään kukaan ei nähnyt mun Spotify-soittolistoja joulumusiikkeineen :D Luulen kanssa, että kun alkaa lunta satamaan, niin se joulun tunnelma tulee sieltä ajallaan sitten ihan oikeasti :)

   Poista
 2. Ihanan Jouluista! Kyllä täälläkin sormet syyhyää jo Jouluvaloihin ja koristeisiin... Jos vähän malttais vielä odottaa! ;) Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yllätyin kyllä suuresti jo kauppojen jouluvalikoimasta näin lokakuussa, mutta toisaalta nyt kun laittaa jo joulukoristeet esiin niin ainakin niistä kerkeää nauttimaan ennen kuin joulu on jo ohi :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Teillä on todella kaunis koti!

  VastaaPoista
 4. Wau, upean ja ihanan näköistä! Mahtavasti loihdittu joulu, tuollainen "harjoituskappale" pitäisi aina päästä tekemään hyvissä ajoin:D Niin kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tälläinen harjoituskappale oli kyllä ihan kivaa vaihtelua ja tietää ainakin mihin suuntaa mennä sitten kahden kuukauden päästä :) Joulu on kyllä itselleni niin ihanaa aikaa, ettei yhtään haittaa, että se tuli nyt vähän ajoissa :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Tunnelmallista :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa joulutunnelmaa kauniissa kodissanne! Ja lehtijutusta jää teille mukava muisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuusi vain enää puuttuu ;) Lehtijutusta jää varmasti mukava muisto :)

   Poista
 7. Oi, niin kaunis jouluinen tunnelma <3. Täällä askarreltiin lomalaisten kans jo muutama joulukortti tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tykkään kyllä itsekin tästä jouluisesta tunnelmasta :) Voi kun ootte olleet ahkeria joulukorttien kanssa! Meillä jää varmasti viimeiseen päivää nekin :D

   Poista
 8. Voi kuinka kauniita kuvia! Ihana tunnelma teillä. Pianhan se joulu jo tulee, kahden kuukauden päästä ollaan jo lähes joulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Nonna! :) Ja niin, jouluun ei ole tosiaan enää pitkä aika :) Saa nähdä näyttääkö meillä vielä samalta joulunakin :)

   Poista
 9. Mahtavaa! En malta odottaa joulunumeroa! <3 Teillä todellakin on kaunis koti. :) Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Jos meidän kodin kuvista tulee yhtään niin kauniit ja onnistuneet kuin teidän kuvista muutaman kuukausi sitten, niin olen kyllä mielettömän iloinen :)

   Poista
 10. oi kuinka ihanaa joulutunnelmaa!! <3 Teillä on kaunis koti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru :) Täällä kyllä ollaan oltu niin joulutunnelmissa viimeinen viikko :)

   Poista
 11. Kaunista. Taidan hankkia tuon lehden itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lehteen on tulossa myös muita joulukoteja, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain ihmeteltävää, joten kannattaa kyllä muutenkin lehti ostaa! :)

   Poista
 12. Kaunis tunnelma kyllä. hauska idea tuo pöydän päällä oleva köynnös ja lyhdyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jatkokehitin viimevuotista rakennelmaa tänä vuonna vähän erilaiseksi. Nuo kuusen oksat tuovat kyllä oman ripauksensa joulun tunnelmaa :)

   Poista
 13. Odotan innolla uutta numeroa lehdestä! Onnittelut, oot paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, miten ihana kommentti! Kiitoksia niin paljon! :) Täälläkin kyllä odotetaan uutta numeroa kuin kuuta nousevaa :) Ja kun tiedän, että kuvistakin on tulossa ihan eri laatua kuin mitä ite ottamat kuvat ovat :)

   Poista
 14. Teillä on niin kaunista ja ihana joulutunnelma! Tuo lehti on kyllä pakko sitten ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lehden joulunumerosta tulee kyllä varmasti upea :)

   Poista
 15. Jee ihan mahtavaa! :) Onneksi olkoon. Todella kutsuvan näköinen tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, kiitos :) Ja kiitos :) Tykkään itsekin niin paljon tuosta meidän jouluisesta tunnelmasta, että me varmaan nautitaan siitä seuraavat kaksi kuukautta putkeen ;)

   Poista
 16. Ihana joulukattaus! Ja tosiaan noi havut tossa pöydän päällä ovat piste i:n päälle. :-) Toi lehti pitää kyl ostaa sit ku ilmestyy. Onnea kuvauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo havut tuovat kyllä tosiaan oman jouluisen tunnelman :) Onneksi niitä löytyi jo myynnistä :)

   Poista
 17. Hieno homma, onneksi olkoon! Ihanan tunnelmallista! Ihana joulu <3

  VastaaPoista
 18. Teillä on kyllä todella kaunista! Tuplajoulu tänä vuonna, ei huono :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Joulu kaksi kertaa vuodessa ei tosiaan ole ollenkaan pahasta :)

   Poista