tiistai 8. lokakuuta 2013

Vinkkejä Kööpenhaminaan

Nyt tarvittaisiin teiltä rakkaat blogiystävät apua! Ollaan nimittäin lähdössä mieheni kanssa Kööpenhaminaan marraskuussa pienen taivuttelin jälkeen (siis mua sai taivutella lähtemään) :D Ja nyt meillä on ongelmana, että missä yöpyä? Selailtiin pari tuntia Köpiksen hotelleja netistä ilman että päästiin mihinkään lopputulokseen, joten nyt kaipailisinkin teiltä vinkkejä, että missä hotelleissa olette Köpiksessä yöpyneet ja suosittelisitteko niitä? Samalla saa antaa muitakin vinkkejä shoppailuista ja ravintoloista :)Kuva täältä.

Köpiksessä alkaa jo 15.11. joulumarkkinat, joten Tivolissa tulee ainakin käytyä ja mielellään yövyttäisiin kävelyetäisyydellä keskustasta (vaikkei keskusta vissiin kovin iso olekaan?). Varaussivustoista ei tunnu olevan tälläkään kertaa kovin isoa hyötyä, koska hotellien kuvat ovat enimmäkseen huonolaatuisia, eikä niistä saa oikein selkoa hotellien laadusta. Enkä ensimmäisenä lähtisi myöskään lukemaan pelkkiä kävijöiden arvosteluja varaussivustoilla, koska siellä tuuppaa olemaan enemmän niitä, jotka löytävät negatiivista kaikesta ja ne harvemmin hyvät kokemukset jäävät vain omiin muistoihin :)

Joten teidän rehelliset vinkit ovat enemmän kuin toivottuja! :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
 

5 kommenttia:

 1. Viime vuonna olimme Admiralissa Nyhavnin lähellä. Siisti hotelli rannassa vanhassa valtavassa makasiinissa. Miinuksena, ettei huoneissa ollut wlania eikä aamiainen kuulunut hintaan (toisaalta se mahdollisti ihanat aamiaiset kaupungilla).

  Joulukuussa suuntaamme taas Köpikseen, nyt hotelli on First Hotel Vesterbro. Aiempaa kokemusta siitä ei ole, mutta hotelli oli saanut ok arviot Tripadvisorissa ja hinta oli kohtuullinen.

  Ravintolapöytä kannattaa viikonlopuksi varata, useimpien ravintoloiden sivuilla on nettivarausmahdollisuus. Viimeksi söimme Madklubben deluxessa ja Fiskebarissa, molemmat olivat erinomaisia. Ihana aamiainen syötiin Cafe Nordenissa. Viimeisenä päivänä käytiin Torvehallelleilal (kaksi isoa lasista kauppahallia) tuliaisostoksilla ja lounaalla Petit Patessa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä ja varsinkin noista ravintoloista! Mekin katsottiin tuota Vesterbrota, mutta ei sitten kuitenkaan uskallettu valita sitä :/ Mutta saa nähdä mihin nyt lopulta päädytään :)

   Poista
 2. Yövyimme kesäkuun alussa hotellissa nimeltä DGI-byen, joka sijaitsee aika lähellä Tivolia. Tuota hotellia en lähtisi suosittelemaan, sillä se ei minusta ollut tähtiluokituksensa mukainen.

  Kööpenhamina joulun alla on varmasti ihana paikka, etenkin Tivoli kaikkine valoineen pitäisi päästä kyllä itsekin näkemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa jäädä meiltä sitten tuo hotelli valitsematta :)

   Mäkin olen sen verran jouluhullu, että innolla kyllä odotan näkeväni Köpiksen joulumarkkinat ja -valot, vaikkei marraskuussa nyt ehkä vielä niin talvista ja lumista ole :)

   Poista
 3. Suosittelen lämpimästi Kødbyenissä sijaitsevaa pizzeria Motheria (http://mother.dk/). En ole missään (edes Italiassa) saanut yhtä hyvää pizzaa! Ja ravintola oli muutenkin tosi symppiksen oloinen. Pöytävaraus kannattaa tehdä joko soittamalla tai sähköpostilla. Ja tuolta trendikkäältä teurastamoalueelta löytyy varmasti muitakin hyviä ravintoloita:-)

  VastaaPoista