sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tyyny isoäidin neliöistä

Nyt saatte nähdä tästä tytöstä ihan uuden puolen. Virkkasin nimittäin viikonlopun aikana makuuhuoneeseen uuden tyynynpäällisen. Tosin ihan vain isoäidin neliöitä käyttäen. Löysin viikolla kauppareissulla ihanan sinistä lankaa ja pakkohan siitä oli keksiä jotain. Sinisen kanssa yhdistin harmaata ja valkoista. Sisätyynyn kävin vielä ostamassa tänään Stockmannilta ja on kyllä sen verran hyvä hinta-laatusuhde, että tästä lähtien ostan kaikki sisätyynyt Stokkalta.

Tykkääkö kukaan muu virkata tai neuloa? :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

19 kommenttia:

 1. On se kätevä emäntä tuo mun siskonen <3

  VastaaPoista
 2. Ja siis mitä tarkottaa isoäidin neliöistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuvion nimi. Malli ja ohjeet löytyy esim. täältä http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93093 :)

   Poista
 3. Laitetaan yksi tyyny tilaukseen ;) Pinkkinä kiitos! <3

  VastaaPoista
 4. Kaivoin just lankakorista keskeneräisen työn... eikä ole kuin pari vuotta siellä ollut :). Nyt vois taas aloittaa virkkaamisen ja neulomisen, nimittäin raksa-aikaan kaikki harrastukset jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo kyllä yhtään ihme, jos raksa-aikana kaikki harrastuksen jää :) Mutta ehkä saat sen keskeneräisen työn valmiiksi tämän vuoden aikana?! :) käsityöt on kyllä ihan kivaa puuhaa silloin tällöin :)

   Poista
 5. Voi että sointuupas se sinne kauniisti! Isoäidinneliöistä olen kyllä peittoja virkannut useita, mutta tuollaista en ole tullut ajatelleeksikaan, täytyypä kokeilla itsellekin moista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä kyllä kadehdin kaikkia, jotka jaksavat virkata peittojakin tai muuta isompia töitä. Virkkasin neljä vuotta sitten kuukauden verran esikoisen ristiäismekkoa ja se olikin ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun edes yritän lähteä tekemään mitään isompaa :D

   Poista
 6. Oi kun söpö! Mä olen toivonut jotain pientä virkkaus- tai kutomisprojektia ennenkuin saan jonkun kuskaamaan mut matonkudekauppaan. Tästä se tuli! Lankoja on valmiiksi ja neliö tai pari illassa toisi just sen verran puuhaa kuin iltaan vielä kaipaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä sopivan pieni projekti, ainakin mulle :) Onko sulla tietoa missäpäin on joku hyvä mattokudekauppa? Haluaisin kanssa kokeilla joku päivä virkata kuteesta sellaisen pienen ympyrämaton :)

   Poista
  2. Enpä tajunnut tulla kurkkimaan kysymystäsi aiemmin. Mä ostan omani yleensä aina Ogelin Lankamaailmasta kun sinne mies suostuu autolla kuskaamaan ;) Hietalahden torin nurkilla on Snurre, josta saa kuteet ihanan palvelun ja ideoiden kera!

   Poista
 7. Ihana tyyny! Itse en välitä neulomisesta vaikka monesti aloitankin jotain mutta siihen se sitten jääkin! Eli neulepuikot eivät vaan pysy hyppysissäni ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä on kyllä vähän sama juttu, että neulepuikoilla harvemmin saan mitään valmista aikaan :) taitaa tuo virkkuukoukku pysyä vähän paremmin hyppysissä :)

   Poista
 8. Tämähän on hyvä idea, aikoinaan aloin tekemään isoäidin neliöistä peittoa mutta kärsivällisyys loppui lyhyeen, tyynyn niistä saisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tyynynpäällinen on kyllä siitä hyvä, ettei siihen tarvitse paloja kuin murto-osan peittoon verrattuna :)

   Poista
 9. Oi miten suloinen! Joo ei kyllä täällä löydy kädentaitoja moiseen :)

  VastaaPoista
 10. Tuo istuu sinne kuin nyrkki silmään :) Muutenkin koko koti on tosi seesteinen ja ihana <3

  VastaaPoista