torstai 7. helmikuuta 2013

Oikea Koti -kampanja

Ovathan kaikki jo kuulleet Ikean uudesta Oikea Koti-kampanjasta, jossa etsitään oikeita koteja Ikean sähköiseen kuvastoon. Kampanja on jaettu neljään eri kategoriaan huoneiden mukaan ja jokainen voi osallistua omalla kuvallaan jokaiseen kategoriaan (makuuhuone, olohuone, lastenhuone ja keittiö). Viiden bloggarin joukko valitsee kuvista lopulliseen äänestykseen pääsevät ehdokkaat, joista jokaisen kategorian 10 suosituinta kotia pääsee mukaan Ikean sähköiseen kuvastoon. Selkeämmät ja täydelliset säännöt löytyvät täältä.

Ja tietty kun tätä kisaa mainostan, niin pitihän minunkin omat kuvani laittaa mukaan kisaan. Toistaiseksi mukana on kuvat lastenhuoneesta ja keittiöstä.



Huoneissa on melkoinen ero värien määrässä :)

Lapsistani en tänne juurikaan kuvia laita, mutta tänään sain pitkästä aikaa selkeän tilannekuvan pienistä rakkaistani, joten ajattelin jakaa sen teidän kanssa. Poikani on ollut pari päivää pikkupotilaana ja meillä kipeänä ollessa saa olla yöpuvussa koko päivän, joten tässä yöpukuiset pikku rakkaani.



Käykäähän lisäämässä kisaan omat kuvat, jos ei ole vielä! :)

 Hyvää torstaita kaikille! <3





12 kommenttia:

 1. Hiiih,mmä kanssa mietin et pitäiskö osallistua :))

  VastaaPoista
 2. On kyllä komea keittiö, mitä tuo struktuuri seinä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo seinä on tehty Tikkurilan Tunto Hienolla ja levitetty tapettilastalla epätasaiseksi :)

   Poista
 3. Kauniit kuvat ja ihanat lapsoset! =)

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia kuin suoraan sisustuslehdestä ja sun lapsoset ovat sitten suloisia <3 Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia SatuMaria! Ihanaa viikonloppua Sullekin! Yritän muistaa viikonlopun aikana vastata viimeinkin antamaasi tunnustukseen :)

   Poista
 5. Niin kauniita kuvia! Ja upea tuo keittiön seinä.

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihana idea lasten huoneeseen :) Todella kiva blogi sinulla myös täällä. keittiöstäkin tuli kauniin rouheinen :)

  tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan

  mukavaa illan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Pitääkin tulla käymään vastavierailulla :)

   Poista