tiistai 27. toukokuuta 2014

Uudessa kodissa

Nyt sitä ollaan vihdoinkin täällä isossa cityssä ja uudessa kodissa! Koti näyttää vielä varsin tyhjältä, eikä meillä ole täällä vielä kuin etukäteen tilattu sänky ja 7 matkalaukullisen verran tavaraa :) Muuttolastin pitäisi tulla toivottavasti loppuviikosta, jonka jälkeen täällä alkaisi myös näyttämään enemmän kodilta. Se on kuitenkin varmaa, että asunnon suhteen tehtiin aivan oikea päätös ja itse asunto on aivan ihana! Eikä maisematkaan jää kyllä paljoa kakkoseksi. Ollaan herätty joka aamu ennen auringonnousua (kiitos jetlagin) ja kyllä se on vaan uskomattoman siistiä katsella, kun aurinko nousee pilvenpiirtäjien takaa taivaalle.


Muutenkin täällä elämä rullaa jo jollain tavalla. Sunnuntaina käytiin katsomassa Suomen jääkiekkopeli meidän "kantabaarissa" Loopissa ja pari päivää ollaan kierrelty samoilla alueilla, kun aiemminkin. Oma "lähikauppakin" on tullut jo tutuksi ja lähikulman Starbucksit on tiedossa :D Naapurin mummonkin kanssa ollaan jo höpisty ja alakerran vahtimestarit tunnistaa meidät. Tänään käytiin myös hommaamassa uudet paikalliset puhelinliittymät datapaketeilla, jonka avulla tämänkin postauksen saa julki. 

Joten eiköhän tässä pari vuotta saada menemään ihan mukavasti.

30 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!
  Maisemat on kyllä huikeat teillä.

  VastaaPoista
 2. Uskomaton asunto teillä, mahtava! Onnea uuteen kotiin ja elämään!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin :)
  Todella hienot näkymät teillä.
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Hiukan paremmat maisemat kuin edellisessä kodissa :)

   Poista
 4. Paljon onnea uuteen kotiin! :) Huikeet näkymät!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin♡ Siis aivan mahtavat ikkunat ja näkymät niistä:)!!! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Noi ikkunat on kyllä upeet ja vielä ainakin toistaiseksi ei voi kuin ihmetellä maisemia :)

   Poista
 6. OH WAUUU!! Upeat näkymät ja tsemppiä "uuteen" elämään! Nautitte aivan varmasti <3. Tulee haikea olo, kun muistelee omaa aikaa jenkeissä asuessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Mä uskon, että varmastikin on jollain tapaa haikea olo :) Toisaalta Suomikin on omalla tapaa loistava maa asua :)

   Poista
 7. Nauttikaahan täysillä ajasta jonka tulette siellä viettämään, noin mahtavia tilaisuuksia ei kaikille osu! Tuollainen ikkunaseinä on niin makea, varsinkin kun näkymät on noin upeat! Vallankin kun suurkaupunki muuttuu valomereksi pimeydessä... voi huokaus, en varmaan poistuisi noiden ikkunoiden edestä koskaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan kyllä :) Kyllä noi maisemat on sellaiset, että ne liimaa pakostikin ikkunan viereen. Eilenkin oli sateinen ja pilvinen sää, mutta maisemat olivat silti jotain ihan uutta. Ja pimeällä kun näkyy valtava valomeri, se on vain niin makean näköistä. Me otetaan kyllä varmasti kaikki irti seuraavista kahdesta vuodesta :)

   Poista
 8. Hienoa! Olenkin odotellut, että milloin saamme nähdä ensimmäisen kuvan. :) Kuulostaa mukavalle, että siellä alkaa asiat sujumaan. Täällä ollaan vielä epätietoisuudessa. Heinäkuussa ollaan viisaampia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla sitten mihin suuntaan teillä elämä vie :)

   Poista
 9. missä kerroksessa asutte? Näyttää niin huikealta :D

  VastaaPoista
 10. Voi miten upeat näkymät! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 11. Upeat näkymät! Onnea uuteen kotiin, innolla jään odottamaan lisää postauksia "uudesta" elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! :) Eiköhän tää postaustahtikin tästä taas normalisoidu, kun päästään kunnolla asettumaan tänne :)

   Poista
 12. Vautsi vau, kuulostaa upealta!

  VastaaPoista
 13. Upeat näkymät ja innolla odotan seuraava postaustasi :)

  VastaaPoista
 14. Aivan mahtavaa!! Oi oi!! Niin huikeet maisemat ja mahdollisuus teille! Taidan hypätä koneeseen ja tulla teille lomalle,hih!

  VastaaPoista
 15. Unohtui: onnea uuteen kotiin!!

  VastaaPoista