torstai 29. toukokuuta 2014

Sininen taivas ja pilvenpiirtäjiäKuten ehkä edellisen postauksen kuvasta näkyi, meillä on maisemat täällä 36. kerroksessa aika mielettömän hienot. Kokeilin tänään puhelimen panoraamakuvauksella ottaa kuvaa meidän parvekkeelta ja aika hyvinhän tuo onnistui. Meidän olohuone on pohjoiseen ja samassa suunnassa kuin parveke, joten olohuoneesta on aikalailla samalaiset näkymät ulos :)


Nyt se on myös vahvistunut, että huomenna saadaan iltapäivästä meidän muuttokuorma kotiin kannettuna. Viikonloppu saadaan siis keskittyä kodin laittoon ja pahvilaatikoiden purkamiseen. Joten eiköhän ensi viikolla ole luvassa jo ensimmäisiä postauksia miltä täällä sisälläkin näyttää.

Blogin nimikin on varmastikin muuttumassa tässä jossain välissä, kunhan saadaan ensi muutto hoidettua ja koti kuntoon. Joten hetki mennään vielä tällä vanhalla nimellä. Oli myös aivan mahtavaa huomata, että siellä ruudun toisella puolella on vielä "vanhoja tuttuja", vaikka oma aika ei ole riittänyt bloggaamiseen pariin viime kuukauteen <3 Mutta eiköhän aikaa taas löydy, kunhan saadaan täällä koti kuntoon ja arki rullaamaan kunnolla.

Mukavaa torstaita kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä upealta! Ja nähdä sitten aikanaan niitä sisätilakuviakin joten onnekasta tavarakuorman laskeutumista sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää :) Nyt on tavarakuormakin onnistuneesti saatu perille ja jopa purettuakin melkein kokonaan :)

   Poista
 2. Totta kait täällä on odoteltu sua!! Mä aina käynyt kurkkimassa et oisko tullut juttua!! Välil nuita taukoja tulee itse kullekkin ja teidän tilanteessa täysin selvää ettei aika riittänyt blogiin. Ihan kun olet takaisin!

  VastaaPoista
 3. Huh mitka nakymat! Ei tollasta nae muualla, kuin telkkarissa :-)

  VastaaPoista
 4. Aika hieno maisema !!!! Aivan kuin jossain sisustustaulussa, upeaa :)
  Toivon teille oikein mukavia hetkiä uudessa kodissanne ja kotikaupngissanne.
  Täälläkin odotellaan innolla kuvia teidän kotinne sisältä, kunhan ehditte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Eiköhän noita kuvia ole pikku hiljaa luvassa, kun tavaratkin on nyt aika pitkälti purettuna :)

   Poista