lauantai 19. lokakuuta 2013

Uusi valkoinen sohva

Täällä on joulutunnelma vaihtunut matkailutunnelmiin, kun lähdettiin tänään koko perhe yhteiselle syyslomalle Lontooseen. Pieni breikki arjessa tuli niin tarpeeseen, joten nyt seuraavat neljä päivää keskitytään vaan pitämään hauskaa keskenämme ja viettämään laatuaikaa yhdessä lasten kanssa. Ennen lomailuun keskittymistä mun on kuitenkin näytettävä vielä pari kuvaa. 

Kaiken joulutohinan keskellä en ehtinyt nimittäin vielä edes näyttää kuvia Siitä Oikeasta Sohvasta, joka saapui vihdoinkin viime perjantaina. Ja voi apua, kun vanhaa sohvaa yritettiin saada taas takaisin ulos asunnosta. No mutta ei siitä sen enempään. Tämä oikea sohva on kyllä aivan täydellinen meille. Se on juuri oikean kokoinen ja se upottaa tarpeeksi. Tykkään myös sohvasta hurjasti sen vuoksi, että se on normaalia pitempi syvyyssuunnassa.  Se väärä sohva oli meillä pari kuukautta ja pakko myöntää, että kun uusi sohva oli purettu, se näytti niin pieneltä, että en tiennyt miten siihen olisi pitänyt suhtautua. Mutta kun sain uuden sohvan paikoilleen, niin se ei olisi voinut olla paljon paremman kokoinen. 



Vanha sohva osoitti myös, että lapsiperheessä voi olla puhtaanvalkoinen sohva. Kyllähän valkoisessa sohvassa lika näkyy, jos siinä sotkee, mutta niin pitkään kuin meillä lapset käskee vanhemmat sohvalta pois ruokien kanssa, niin meillä ei ole hätää :D Pesin edellisen sohvan päälliset kerran kuukaudessa ja se on mielestäni pieni hinta siitä, että saa nauttia valkoisesta kankaisesta sohvasta :) 
 
Sohva on siis SITSin Colorado-malliston 2-istuttava sohva.  Teetätin myös ottamistani matkakuvista 30x40cm suurennoksia, joista nyt kuusi on päässyt esille sohvan yläpuolelle. Tuovatpahan vähän väriä muuten niin vaaleaan olohuoneeseen. Mun on kyllä pakko lähitulevaisuudessa sijoittaa kamerajalustaan, koska näistä kuvista tulee nyt niin kamalan suttuisia näin pimeään vuoden aikaan ja värivirheitä on vähän liiankin paljon :/

Mutta tämä lähtee nyt suunnittelemaan vähän huomista päivää! Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja kiitoksia kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! <3


14 kommenttia:

  1. Todella kaunis sohva! Hyvää lomaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan upottavan näköinen, tuossa on takuulla mukava kölliä. Mukavaa matkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva on kyllä vielä parempi köllimiseen kuin edeltäjänsä. Se on kyllä ihan täydellinen löhöilyyn :D

      Poista
  3. Hei! Tupsahdin jostain blogiisi ja jäin lukemaan sohvastanne - riemu oli melkoinen, kun jutun loppupuolella sohva paljastui samaksi, jonka olen ostanut uuteen rakenteilla olevaan kotiimme! Sohva odottaa vielä Vepsäläisen varastolla, enkä oikein edes muista millainen se on... Upea ja ihana, kuvistasi ja jutustasi päätellen. Kiitos tästä postauksesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän sohvan olette valinneet ;) Toivottavasti saatte sohvan pian käyttöönne :)

      Poista
  4. Todella upea sohva, syvyyssuunnassa mahtuu vaikka kaksi köllöttelemään vierekkäin, söpöä <3 Lisäsin blogisi omaan sivupalkkiini lukulistalle, sinulla ei varmastikaan ole mitään sitä vastaan :) Mukavaa lomaa Lontoossa, se on huippupaikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohvalle mahtuu tosiaan kaksi vierekkäin köllöttelemään :D Tosin meillä taitaa useimmiten mennä niin, että lapsi on se toinen kainalossa kölliä :D Ja kiitos, että lisäsit. En tosiaan laita vastaan :) Teilläkin on todella kaunis koti ja lisäsin itsenikin vihdoinkin lukijaksikin, vaikka olen aiemminkin blogiasi lukenut :)

      Poista
  5. Kaunis sohva! Meilläkin valkoinen sohva ja pikkupoikia... Kesäaikana haasteita oli kun pojat istuivat likaisilla jaloilla sohvalla, mutta onneksi tulee talvi ja siistit sisävaatteet:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voin uskoa, että kesäaika tuo omat haasteensa :) Saa nähdä miten meille käy ensi kesänä :D

      Poista
  6. Itselläkin oli edellisessä asunnossa tuo samainen sohva 3-istuttava.. ja samalla kankaalla varmaan kuin omasikin. Kangas & sohva on ihan todella hyvä! Pesun jälkeen suosittelen laittamaan suoraan koneesta päälle (märkänä) niin puuvilla venyy mukavasti :) Tämän olen noissa puuvilla kankaissa huomannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vinkistä! Pitääkin kokeilla noin seuraavalla kerralla, kun pestään päälliset :) Sohva on kyllä ehdottomasti paras sohva, mikä meillä on koskaan ollut :) Tai ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä..

      Poista
  7. Ihanstuin tuohon Colorado-sohvaan eilen. Oletko ollut siihen edelleen tyytyväinen vai onko tullut yllätyksiä?

    VastaaPoista