keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Eläimellistä menoa Lontoossa

Home sweet home. Kotona ollaan taas muutamaa kokemusta rikkaampana. Lontoon matkalta tallentui sen verran paljon kuvia, että vielä yksi postaus sieltä ja sen jälkeen takaisin taas muihin aiheisiin. Meillä meni viimeiset kaksi päivää Lontoossa enemmän ja vähemmän eläinten parissa. Maanantaina me käytiin aamupäivästä pyörimässä Regent Streetillä ja ostettiin samalla kummilapsille joululahjat Hamleysilta. Kyseinen lelukauppa ei ole maailman halvin, mutta sieltä pystyy kuitenkin löytämään kohtuuhinnalla uusia tuotteita, joita ei vielä saa Suomesta. 


Joululahjaostosten jälkeen suunnattiin syömään Piccadilly Circuksen lähellä sijaitsevaan Rainforest Cafeseen syömään, joka on kyllä aivan ihana kokemus lapsille ja vähän isommillekin lapsille. Ravintola on sisustettu muistuttamaan sademetsää ja esimerkiksi muutaman pöydän vieressä on rintaansa hakkaavia gorilloita ja puolen tunnin välein "sademetsään" iskee ukkonen. Tarjoilijat ovat pukeutuneet viidakkoteeman mukaisesti ja ateriat ovat nimetty viidakkotermein. Lontoon kalleus näkyy kyllä myös tässä ravintolassa, mutta ruoka ei ole myöskään sellaista ilotulitusta, että sitä kannattaisi syödä kolmea lajia.


Loppuilta me vietettiin St. James ja Green Parkissa, joissa lapset saivat rauhassa juosta ja telmiä keskenään. St. James puiston toisessa päässä on 1800-luvulla rakennettu mökki silloiselle alueen lintujenhoitajalle ja kyseinen mökki on vieläkin käytössä vaikkakin eri toimessa. Mökki on aivan ihana vastakohta muulle Lontoolle :) St. Jamesin puistosta löytyy myös kymmeniä kesyjä oravia ja eri lintulajeja.


Eilen käytiin vielä London Zoossa ennen kuin lähdettiin kotimatkalle. Lontoon eläintarhan liput ovat kyllä todella suolaisen hintaisia Korkeasaaren hintoihin nähden, mutta kyseinen eläintarha on kyllä ehdottomasti yksi parhaista eläintarhoista, joissa olen käynyt :) Lontoo on kyllä siitäkin erilainen kaupunki Helsinkiin verrattuna, että siellä on vain muutama puisto kun Helsingissä niitä on siellä täällä, mutta Lontoon puistot taas ovat todella paljon isompia kuin Helsingin pikkupuistot. Eläintarhaankin mennessämme käveltiin ensin 20 minuuttia Regent´s Parkin läpi, jossa lääniä riittää vaikka muille jaettavaksi.


Ja sitten niitä suloisia karvapalleroita ja vähemmän suloisia pikkuhyönteisiä...

Tulipahan taas aikamoinen kuvapläjäys! :D 

Villiä keskiviikkoa kaikille! Ihanaa olla taas takaisin Suomessa! <3

5 kommenttia:

 1. Kuvia katsellessa matka kuume alkaa nousta :) Terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja takaisin! :) Ehkä matkakuume on ihan hyvä kuume :)

   Poista
 2. Aijaijai, niin ihana oli lukea rakastamastani Lontoosta! Samoilla huudeilla ollaan kuljettu! :) Ollessani siellä vaihto-oppilaana asustelin Piccadillylla ja Regent´s Street ja Green Park tulivat tutuiksi!
  Upeita kuvia!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten hienoa! Oli varmasti hieno kokemus olla Lontoossa vaihto-oppilaana! :)

   Poista
 3. Mahtavia kuvia! Olen teini-ikäisenä käynyt Lontoossa ja tekisi niin mieleni uudestaan. Matkakuumetta tännekin tarttui :)

  VastaaPoista