keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pieni hetki aamulla...

Tänä aamuna sain pienen hetken ihan vain itselleni, kun mies palasin työmatkalta Lontoosta ja hoiti lapset aamulla tarhaat. Pyysin miestä tuomaan Lontoosta tullessaan loputkin siellä myynnissä olevat joululehdet, joita meillä ei vielä ollut ja sainkin niitä pari lisää. Aamuhetki meni siis selaillessa englantilaisia jouluhetkiä glögimuki kädessä olkkarin matolla istuen :) Mun on kyllä pakko sanoa, että englantilaisissa sisustus- ja ruokalehdissä on hyvin paljon omaa makua kiinnostavia juttuja. Ja isoin ero tiettyihin suomalaisiin sisustuslehtiin on se, että näissä ei ole puolet sivuista täynnä mainoksia, vaan sivut on täynnä ideoita, vinkkejä ja ennen kaikkea kauniita sisustuskuvia. Ja nämä joulunumerot ovat vielä piste i:n päälle.Mukavaa keskiviikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Ihania lehtiä! Aika kiva aamuhetki kyllä näillä eväillä... ;-) Ulkomaalaiset sisustuslehdet on ihan huippuja, vaikkakin joissain lehdissä mainosten määrä on melko suuri verrattuna suomalaisiin naistenlehtiin. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä eväillä lähti kyllä päivä hyvin käyntiin :) Mainosten määrä taitaa olla tänä päivänä aika monen lehden ongelma lukijan näkökulmasta. Ja kyllä sen ymmärtää, että niistä saa tuloja, mutta silti niiden liiallinen määrä kyllä aina turhauttaa :) Mukavaa viikkoa myös sulle!

      Poista