perjantai 19. huhtikuuta 2013

DIY: Tauluja

Tällä viikolla ovat postaukset olleet aika DIY ja käsityöpainotteisia ja samalla linjalla jatketaan vielä ainakin tänään. Poika on nimittäin ollut taas pari päivää kipeä ja ollut kotona päivät, joten ollaan päivisin lasten kanssa vähän askarreltu. Samalla kun lapset ovat tehneet omia taideteoksia, tein itse makuuhuoneeseen kolme uutta taulua.

Kahteen ensimmäiseen tauluun leikkasin vanhoista tapettipalasista perhoset ja laitoin ne mustalle ja valkoiselle pahville. Pitkästä aikaa jotain helppoa, nopeaa ja kivaa samassa paketissa :) Mieskin tykkäsin kovasti, kun halusin siirtää eilen illalla hyllyn toiselle puolelle ikkunaa ja toinen joutui porailemaan hyllylle uudet reiät  ;)




Kolmannen taulun tein ylimääräisistä värilastuista. Leikkasin ne paperileikkurilla ohuiksi siivuiksi ja liimasin sekalaisessa järjestyksessä paperille. Lastuihin yritin valita harmaan eri sävyjä. Vihdoinkin tääkin tyttö on alkanut tykkäämään harmaasta.


Taulu sai seuraa kolmiotaulusta, joka on majaillut makuuhuoneessa jo jonkun aikaa sekä jämäkankaasta tehdystä pikkutaulusta. Vaihdoin myös tekeleet valkoisista mustiin kehyksiin. Jos alla olevaa kuvaa vertaa ensimmäisiin kuviin, niin nämä ovat kyllä ihan erilaisia. Ensimmäisessä asetelmassa on rikottu musta-valkoista linjaa puulla ja alla olevassa kollaasissa taas kaikki ovat saman sävyisiä. Kaikki on makuasioita, mutta itse tykkään enemmän ensimmäisistä kuvista, joten ehkä alemman kuvan kollaasiakin pitäisi rikkoa jollain värillä tai materiaalilla? :)


Joten täällä jatketaan perjantaita pohdiskellen :) Ihan mahtavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! :) 

Toivottavasti kerkeisin viikonlopun hulinassa myös pitkästä aikaa lueskelemaan ajatuksen kanssa teidän muiden blogeja. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että parhaimmat inspiraatiot löytyvät blogimaailmasta :)

24 kommenttia:

  1. Wau! Sulla piisaa kyllä idiksiä ;) perhostaulut on tosi kauniit unohtamatta tuota lastutaulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Itekin tykkään kovasti noista perhostauluista :)

      Poista
  2. Hienoja ja yksinkertaisia tauluja!
    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Wau, hienoja taideteoksia :) Sä voit kohta pitää oikein näyttelyn!

    VastaaPoista
  4. Taulut ovat kyllä mahdottoman hienoja, kivoja ideoita! Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. mun lemppari on tuo lastutaulu! munkin pitäisi uudistaa taulukollaasin kuvia, mutta en ole saanut vielä muilta kiireiltä aikaiseksi.. ehkä pian tästä innostuneena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastutaulu on ainakin vähän erilaisempi :) ja mies pitää mua ihan hulluna, kun leikkelen värilastuja pieniksi suikaleiksi :D Laitathan sitten blogiisi kuvia, jos päivittelet sun taulukollaasia? :)

      Poista
  6. Ihanat perhoset! Oletpa taitava! Näyttävät ihan designilta nuo taulut, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista