sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Luksusta elämään

Vietimme eilen mieheni kanssa vähän etukäteen meidän 2-vuotis hääpäivää, joka on tiistaina. Pääsimme pitkästä aikaa kahdestaan syömään ja menimmekin Kämp Brasserieen. Paikka on meille tärkeä siinä mielessä, että vietimme juurikin Kämpissä häitämme. Brasserien ruoka on myös uskomattoman hyvää ja siellä syötyään tavallinen ruoka ei juurikaan maistu millekään vähään aikaan :) Rakastan myös paikan tunnelmaa. Onneksi otin kameran mukaan, niin sain muistoksi muutamia kuvia herkullisista ruuista ja tunnelmasta.


Alkupalojen kanssa saimme kahta erilaista leipää levitteellä, joka sisälsi kirnuvoita ja ankanrasvaa.


Alkupaloiksi otimme tattikeittoa ja lämminsavulohisalaattia. 



Pääruuiksi söimme suussa sulavaa kampelaa ja Kämpin burgeria. Voin sanoa, että burger oli todella kaukana Hesen ja Mäkin hampurilaisista ;) Burger oli kyllä aika yllättävä löytö ruokalistalta, jossa on vain neljä erilaista pääruokaa. Hiukan oli hassu tunne syödä hienossa ravintolassa hienot vaatteet päällä hampurilaista ja viereisessä pöydässä neljänkympin paremmalla puolella oleva nainen syö juhlavaatteissaan sormin ranskalaisia :) Lohduttavaa, etten ollut ainoa sivistymätön, joka syö hampurilaista hienossa ravintolassa ;)



Jälkiruuiksi söimme tyrnimarjamoussea sekä vadelmakakkua kahvin keran. NAM!






Lapsiperheessä spontaanius on välillä hiukan hankalaa, joten nyt kun tilaisuus oli, pistettiin elämä rantaliksi ja jäimme Kämpiin vielä yöksi. Ilman hammasharjoja tai vaihtovaatteita :) Hääyönä nukuimme 2,5-vuotiaan pojan vieressä ja toinen vielä hakkasi jaloilla vatsaa sisältäpäin, joten oli aivan mahtavaa saada nukkua nyt ekaan kertaa PIIIIITKÄÄN aikaan täydet unet ilman heräämisiä. Ja kyllähän tuo hotellihuonekin on aivan mahtava. Jospa sinne pääsisi taas vuoden päästä :)




Aamupäivällä kävimme vielä herkuttelemassa Kämpin aamiaisella.

 
Nyt on akut ladattu täyteen arkeen. Lapsiperheissä elämä on kyllä välillä niin hektistä, että tekee todella hyvää päästä välillä irroittumaan arjesta ja ottaa välillä vähän aikaa parisuhteellekin. Sen jälkeen on kiva olla taas lökäpöksyissä kotona koko perhe.

Ja hei, ihan mahtavaa että uusia lukijoita on tullut viime aikoina lisää. Tervetuloa lukemaan höpötyksiäni :) Luulenpa, että laitan ensimmäisen arvonnan pystyyn kun 100 lukijan raja rikkoutuu ;)

Ulkona sataa lunta ja naapuri pesee ikkunoita. Mä toivottelen kaikille ihanaa sunnuntaita ja mahtavaa tulevaa viikkoa! <3

28 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Ja ihanaa välillä päästä hemmottelemaan parisuhdetta irtiotolla arjesta. Kivaa uutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä ihanaa päästä vähän viettämään aikaa kahdestaankin! Mukavaa viikkoa myös sulle :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Ihan mielenkiintoista nähdä hotellihuone. :) Kyllä se parisuhde kaipaa välillä just tuollaista hemmottelua, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hotellihuone oli kyllä ihan mun makuun :) Yhteisen ajan tärkeyden tajuaa yleensä vasta siinä vaiheessa, kun pitkästä aikaa saa viettää aikaa kunnolla keskenään :)

      Poista
  3. Oih, ihania kuvia :):) Ja varmasti oli todella mukavaa!! <3

    Arjesta irtiotto on parasta! Minullakin oli la- ilta ja su koko päivä vapaata ja kyllä otin ilon irti :):)....olemalla kotona ja nauttimalla hiljaisuudesta ;);)

    Kivaa päivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oli kyllä mukavaa :) Oot kyllä ihan oikeassa siinä, että pienet irtiotot arjesta on ihan parasta :) eikä sillä paikallakaan niin ole väliä, oli se koti tai hotelli :) Toivottavasti sullakin on nyt akut ladattu täyteen :) Mukavaa päivää :)

      Poista
  4. Ihanalta näytti ja kuulosti teidän hääpäivä! <3 Pitää kyllä itsekkin mennä taas ukon kanssa hääpäivänä hotelliin.:) Helposti lapsiperheen arjessa jää parisuhde jalkoihin, joten tuollaiset irtiotot ovat kullanarvoisia.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa :) suosittelen kyllä lämpimästi hotellia hääpäivän viettoon :) se on kyllä niin totta, että parisuhde jää helposti jalkoihin lapsiperhearjessa :/

      Poista
  5. Ihania kuvia ja voi kuinka kauniisti katsotkaan kuvaajaa :) Kyllä nämä kahdenkeskiset hetket ovat todella tärkeitä. Ihanaa, että pääsitte juuri tuonne juhlimaan hääpäivää, jossa olette häännekin viettäneet! Kämp Brasserie on tuttu paikka, siellä on ihana tunnelma ja ruoka, mutta hotellissa en ole vielä yöpynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kahdenkeskiset hetket ovat kyllä tärkeitä ja itse rakastan varsinkin syvällisiä keskusteluja, kun lapset eivät ole pyörimässä jaloissa :) Kämp Brasserie on kyllä ihana paikka :)

      Poista
  6. Jos listalla on hampurilaisia, on varmaan tarkoitettukin, että niitä tilataan. Ei siis mitään sivistymättömyyttä.

    Itse koetan aina valita jotain sellaista ravintolassa, jota en ihan heti lähde tekemään kotona. Hampurilaisella tosin käytiin merkkipäivänäni Hietalahden hallissa, kuitenkin ihan arkivaatteissä työpäivän jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En niin kokenutkaan etteikö niitä olisi tarkoitettu syötäväksi.

      Sen vuoksi juuri hampurilaista maistoinkin, koska olen syönyt kyseisessä paikassa muita tarjolla olevia pääruokia ja hampurilaiset eivät juurikaan kuulu arkiseen ruokavaliooni.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtavaa saada vähän hemmottelua sekä itselle että parisuhteelle :)

      Poista
  8. Teidän iltanne on vaikuttanut täydelliseltä <3 lisää tällaisia, eikös vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää vaan, jos olisi mahdollista :) ilta oli kyllä täydellinen <3

      Poista
  9. Mä oon käynyt kerran Kämpissä syömässä ja söin juurikin ton hampurilaisaterian ja oli hyvää! Puitteet ovat Kämpissä niin upeat, että varmaan ruisleipäkin maistuisi siellä erilaiselta kuin kotona :D Ihania kuvia ja olettepa todella repäisseet, hyvähyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että ne puitteetkin tekee osittain sen, että ruoka maistuu ihan erilaiselta. Ja se hampurilaisateria oli kyllä hyväää, nam! :) (ja täyttävää:)

      Poista
  10. Sinulle on huomenna blogissani tunnustus <3

    VastaaPoista
  11. oi kuinka ihanaa irtiottoa arjesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia iltoja kun olisi vielä mahdollisuus viettää useamminkin :)

      Poista
  12. Vasta nyt koin pienoisen "ahaa-elämyksen", vaikka olen lukenut blogiasi aiemminkin. Taisitte olla taannoisessa Muuttajat tv-sarjassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou, joo oltiin kyllä siinä :) mistä sä sait tuon ahaa-elämyksen? :) ja mä kun niin toivoin ettei monikaan täällä olisi katsonut sitä ohjelmaa :D

      Poista
    2. Katselin näitä kuvia, joissa olet miehesi kanssa ja mietin, että olen varmasti nähnyt teidät jossakin :D Taidettiin useampaankin otteeseen kiireettöminä viikonloppuaamuina katsella miehen kanssa niitä "maratoniuusintoja". Jotenkin aina kiehtoo, kun pääsee kurkistamaan toisten koteihin :)

      Poista
    3. Voi elämäni kevät, hiukan hävettää tällei jälkeenpäin katella noita jaksoja :D Mut olihan tuo ihan hauska kokemus :) Kotikin on muuttunut ihan vähäsen siitä kun tähän muutettiin :D

      Poista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Ihanan näköistä! Ja tuo sänky!!! Täydellisen muhkea :)

    VastaaPoista