torstai 11. huhtikuuta 2013

Punavuoren plussat

Kotimme sijainti on siinä mielessä ihan täydellinen, että vierestä löytyy monta ihanaa pientä sisustusliikettä. Huono puoli on vain se, että en saa juurikaan aikaiseksi käytyä niissä. Eilinen oli kuitenkin poikkeus, kun sain viettää päivällä aikaa yksinäni ja suuntasinkin ensin parille kirpputorille ja sen jälkeen kävin vielä parissa ihastuttavassa sisustusliikkeessä Helsingin Punavuoressa. Toinen on Fredrikinkadulla sijaitseva ihana liike nimeltä Peroba. Sieltä on todella vaikea lähteä tyhjin käsin. Tällä kertaa ihastuin valkoiseen maljakkoon, joka pääsi suoraan koristamaan ruokapöytää.
Toinen ihastuttava liike on Moko, jossa on yhdistetty sekä sisustusmyymälä että kahvila. Se mitä sieltä tarttui mukaan, näytän seuraavassa postauksessa kunhan saan kuvia otettua. 

Kirppareiltakin tarttui mukaan 3,5€:lla kirja, pitsiliina ja trikoolankaa, jotka päätyvät tuunattavaksi kunhan aikaa löytyy :) Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että vuorokaudessa on ihan liian vähän tunteja. Vielä kun lenkkeilykin vie tällä hetkellä useamman tunnin viikosta, niin aikaa ei vaan riitä kaikkeen mitä haluaisin tehdä. Ja yksi asia mitä olen tehnyt aivan liian vähän viime aikoina on blogien lukeminen. Pahoitteluni siis, etten ole käynyt yhtä usein lukemassa ja kommentoimassa blogeja kuin aiemmin :/ Kunhan saan yhden unelmani toteutettua eli puolimaratonin juostua niin ehkä tälle toiselle harrastukselle riittää taas vähän enemmän aikaa :)

Ihanaa torstaita kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Wau, sulla on oikein maraton unelma! :) Moko on kyllä ihana putiikki, hyviä hankintoja olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moko on ihana! Sieltä saa kuulema parasta kahviakin, mutta tiedä sitten kun en itse kahvia juo :D ja joo, 3 viikon päästä pitäis jaksaa juosta puolimaraton. Saa nähdä miten tytön käy :D

   Poista
 2. Voi että! olen monta kertaa suunnitellut että joku lauantai lähden kiertämään kaikki nuo pikkuputiikit.. mutta haaveeksi on jäänyt toistaiseksi :)

  Tsemppiä lenkkipolulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kyllä tarvitaan :) Siihen voisi varmaan saada uppoamaan koko viikonlopun, että kiertäisi kaikki ne pikkuputiikit läpit :D Fredallakin on useampi liike, jossa pitäisi itsekin käydä, kun saisi aikaiseksi :)

   Poista
 3. Just noita juttuja sieltä kadehdin (positiivisella mielellä siis), mutta muuten olen tyytyväinen tähän maalaismöllin elämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tää pikku kaupungista kotoisin oleva tyttö on kateellinen kaikesta siitä rauhallista ja metsästä mitä täältä ei löydy :)

   Poista
 4. Olitko kaivarin kanuunassa ostoksilla? se on munkin yks lempparikirppiksiä, tosin hinnat on aika korkeat välillä.. Ja Peroba on ihana! Tykkään myös siitä vastapäätä olevasta Pinosta. Mokossa ehkä tulee harvemmin käytyä jostain syystä, mutta sekin on kaunis kauppa kierrellä vaikka ei mitään ostaisikaan :) Tsemppiä juoksuharrastukseen, jospa tästä itsekin aloittelisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin siinä Iso Roballa sijaitsevalla Fidalla ja Hietalahden Kierrätyskeskuksella. Kaivarin Kanuuna kuuluu kanssa liikkeisiin, joissa haluisin käydä :) Pinossakaan en ole ikinä käyny, vaikka vierestä kävelly monet kerran.

   Poista