sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevätmessut

Kävin tänään Kevätmessuilla ihmettelemässä OmaKoti- ja Kevätpuutarha -osastoja, kun sain Tikkurilalta pari lippua messuille :) Mutta tiedättekö mikä harmitus iski, kun tajusin juuri äsken, että toisen kerroksen Sisusta!-osasto jäi kokonaan välistä. Siis ei ole totta! Se mitä menin sinne katsomaan jäi kokonaan välistä. Ihmettelin alakerran OmaKoti-puolella, että kuin täällä on niin vähän sisustusjuttuja. Blondi! Alakerrasta löytyi kuitenkin joitain mielenkiintoisia juttuja.

Tikkurilan ständiltä löytyi ihan täydellisen värinen jakkara. Mitäs maalataan seuraavaksi? ;)


Myös Tunto Kiveä olisi kiva kokeilla, mutta mihis seinään laitetaan? Hirveä hinku olisi taas laittaa joku seinä uusiksi, mutta toisaalta tykkää kaikista seinistä juuri sellaisina kuin ne nyt on :)


Myös nämä Wall + -sisustuslaatat herättivät mielenkiintoni.
 Alakerrasta löytyi myös pari kivaa sohvavaihtoehtoa.Myös Puutarha-osastolta löytyi muutama kiva juttu, kuten nämä keraamiset raastimet, joilla voi raastaa esim. valkosipulia, juustoa tai pähkinöitä.


Myös kädentaidot olivat esillä, kuten nämä käsintehdyt keittiövälineet.


Ja vaikkei meillä omaa pihaa tai puutarhaa ole, oli silti kiva ihastella erilaisia kasveja. Bongasin myös Plantagenin osastolta nämä viherkasvit. Osaisiko joku sanoa, mitä kasveja nämä on ja sopivatko ne sisätiloihin. Kasvit muistuttavat kovasti kasveja, joita näkee paljon esimerkiksi Alvhemin inspiraatiokuvissa.


Ostin myös meille pienen Bonsain. Nyt tämä kasvien tappaja kaipaisi vinkkejä kuinka saan tämän pysymään hengissä? :D Mutta nyt mulla on pieni kasvi ikkunalaudalla ja vähänkös se on söpö! ;)

 
Mutta hitsi, että harmittaa se Sisusta!-osaston väliin jääminen. Noh, onneksi messut tulevat vuoden päästä uudelleen! ;)

Hauskaa tulevaa viikkoa kaikille! :)

p.s. sain tänään anopilta kolme uutta vanhaa kirjaa, jotka odottavat taittelua :) Viikonlopun viimeisille tunneille löytyy siis tekemistä :)

EDIT: Puutarha-osastolla myytiin myös muikkukukkoa!! Arvaatkaapa ostinko? Kyllä. Mutta oikeastaan sen vuoksi, että rakas kaupunkilaismieheni ei ole koskaan sitä maistanut ja itse olen itse kotoisin Savosta. Pakko kyllä sanoa, että isäni tekee paljon parempaa muikkukukkoa, kuin versio jonka tänään ostin. Mutta oli kyllä kivaa löytää taas jotain mikä liittyy savolaisuuteen ja omaan kotipaikkakuntaan :)

10 kommenttia:

 1. Vihervinkkejä ei valitettavasti ole antaa, kun ei pysy itselläkään hengissä edes silkkikukat :D

  Messuille piti minunkin mennä, mutta jäi väliin, kun ei taas tänä aamuna huvittanutkaan.
  Nyt vähän kaduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tiedä jäikö sulta nyt niin hirveästi kokematta kun et messuille mennyt :) ja kyllähän noita aina tulee :) Se on kyllä jo aika hyvin, jos silkkikukat ei pysy hengissä tai toisaalta ehkä niiden ei kuulukaan edes pysyä hengissä :D

   Poista
 2. Hih, meillä kans mies on savosta ja hänen isä osti minua varten muikkukukkoa kun sanoin että en ole koskaan syönyt. Oli aika kauheaa, kuvittelin että se olisi hyvää mutta ei se ollut sellaista millaiseksi olin sen kuvitellut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä miehenikään ei tykännyt siitä!? Tai sanoi, ettei se maistu miltään :D ehkä se on vaan jotenkin mieltymyskysymys samoin kuin esim. mustamakkara. Ite kun oon syöny pienestä pitäen muikkuja, niin ehkä sen takia pystyy syömää myös muikkukukkoa :D

   Poista
 3. Voi että, olipa harmillinen tuo kämmi sisustusosaston kanssa. En kuitenkaan ihmettele, sillä mun mielestä messukeskus on melko sekava paikka ja itsekin siellä hortoillut ristiin rastiin! Multa jäi messut tänä vuonna kokonaan väliin muiden kiireiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän harmittaa joo. Alakerrassakin ihmeteltiin pohjakarttoja, mutta eihän niissä näkynyt 2.kerroksen ständit :/

   Poista
 4. Poikkesin esikoisen kanssa messuilla, ja oikeasti sisustuspuoli oli suuri pettymys meille molemmille! Eli ainakin omasta puolestani voin sanoa, että et paljoa menettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut muistakin blogeista, että sisustuspuoli oli aikamoinen pettymys. Mikä on sinällään harmillista, kun meitä kiinnostuneita olisi kuitenkin ollut. Noh, ehkä ensi vuonna vähän enemmän.

   Poista
 5. Ihanan värinen toi jakkara. Mummulassa oli usein just ton sinisiä tavaroita, nostalgista. Mulle tulee myös keväisin aina viherkasvi-innostus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tuo muistuttaa juuri sellaista vanhaa sinistä, jollaisia vanhat huonekalut on :) Ehkä tuo viherkasvi-innostus johtuu siitä, kun niin paljon odottaa kesän tuloa, että kaipaa jo jotain vihreää?? :D

   Poista