torstai 18. huhtikuuta 2013

Makuuhuoneessa

Vaihdoin alkuviikosta makuuhuoneessa vähän huonekalujen järjestystä. Tuolin ja lipaston vaihdoin mustalle seinälle ja sängyn tapettiseinää vasten. Sänky ei olekaan ennen ollut uutta tapettiseinää vasten, joten oli kiva kokeilla miten sänky sopi sille seinälle.Ikkunaseinän hyllyyn vaihdoin myös uudet hyllynkannattimet valkoisten tilalle. Hylly on nyt vähän hölmössä paikassa, kun verhot eivät ole ikkunassa. Tein tänään myös hyllylle uuden taulun, mistä vähän myöhemmin lisää :)
 


Pieniä muutoksia tekisi mieli makkariin vielä tehdä, mutta pitää ensin vähän mutustella huonejärjestystä näin päin. Ullakolla olisi odottamassa pieni käyttämätön ovi, mistä saisi tehtyä työpöydän, kun ostaisi siihen pukkijalat. Silloin pitäisi vaan miettiä säilytysratkaisut uusiksi, kun lipasto saisi siinä vaiheessa lähteä huoneesta. Tekstiileihinkin kaipaisin vähän uudistusta, mutta saahan sitä aina haaveilla :)

Makoisaa torstaita!

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, olisi paha se vanha ovi sängynpäätynäkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mietin kanssa sitä, että tekis siitä ovesta sängynpäädyn, mutta se taitaa olla liian lyhyt ja kapea siihen tarkoitukseen :/

   Poista
 2. Tyylikästä, kiva värimaailma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi. Mulle vähän vaikeaa pitää huone musta-valkoisena, mutta onneksi muista huoneista löytyy sitten enemmän värejä :) ja makkari on kyllä paljon rauhallisempi kun ei ole liikaa värejä :)

   Poista
 3. Sulla on kyllä kaunis koti ja nuo kuvat ovat kuin suoraan sisustuslehdestä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia ja värejä! Tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis makuuhuone todella! Minäkin ajattelin sitä ovea sängynpäädyksi. Oma sänkyni muuttui ainakin ihan erilaiseksi kun sai massiivisemman päädyn.

  Kivasti rikkoo nuo vaaleat kannattimet muuta väritystä :)Mustat seinät rohkeat mutta upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :) Se on kyllä ihan totta, että sänky muuttuu ihan erilaiseksi sängynpäädyn myötä. Pitää nyt vaan tarkistaa minkä kokoinen se ovi on, kun se on sellaisen pienen sivukomeron puinen ovi, että mihin sitä voisi käyttää :)

   Poista