tiistai 2. huhtikuuta 2013

The Naked Truth of Our Home

Olen saanut ilolla katsella jo useamman bloggarin kuvia arjen keskeltä ilman rajauksia tai siivoiluja. Kuvat ovat olleet osa haastetta, joka on lähtöisin White & Fresh -blogin Irinalta. Nyt haaste napsahti itselleni Heidiltä Vaaleansininen uni -blogista.

"Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa."
 
Niinpä täältä pesee meidän koti ilman siivoiluja tai rajailuja. Plussana saatte kuvat vielä käsittelemättöminä ja ilman valoa. Kuvat otin heti aamusta, kun oltiin herätty tytön kanssa. Ollaan mieheni kanssa todella laiskoja laittamaan tavarat paikoilleen illasta, joten aamusta on aina tämän näköistä:


Joku voisi kysyä tämän kuvan jälkeen, mitenpäin meillä nukutaan :) Nukuttiin viime yönä poikeuksellisesti koko perhe samassa sängyssä ja vielä poikittain. En kyllä silti ymmärrä miksi tyynyt on jalkopäässä ja peitot seinäpäädyssä.


Lasten rantapallo on aika uusi tuttavuus meidän makuuhuoneessa. Yleensä se löytyy olohuoneesta ;) Makkarin lattialta löytyy yleensä meikäläisen edellisen päivän vaatteita :)


Lastenhuoneen sisustusta leluilla :) Legoja pitkin lattiaa, ovet ja laatikot auki sekä yksittäisiä leluja siellä täällä. Kuvasta puuttuvat vain lapset, jotka kiipeilevät laatikoiden päältä, varsinkin nuorempi versio. Ikkunalaudalta löytyy pojan pikkulegojen kokoelma, mihin on ehdoton kosketuskielto pikkusiskolla :)


Eteistä koristaa lasten "taideteokset" <3.


Meidän perheen tyyny/vilttiasetelma :D


Lasten leluja löytyy helposti myös ruokapöydän päältä. Mukana menossa silittämättömät pöytätabletit, kuivuneet tulppaanit, lasten suklaamunien jäämät sekä mun eilinen energiajuoma. 


Eihän näitä astioita nyt niin paljoa ole odottamassa vuoroaan pesukoneeseen? Joskus olen kuullut kritiikkiä meidän altaan koosta ja muodosta. Sanonpahan vaan, että sieltä löytyy huomattavasti enemmän astioita kuin pöydältä :D Banaanitkin ovat päässet yhteiskuvaan :)

Ja lopuksi ehkä kaikkein paras kuva. Pojan synttäreistä on reilu viikko ja pääsiäinenkin takana, mutta meiltä löytyy edelleen synttärikoristeet :D


Voin siis itsekin myöntää, että meilläkään ei ole aina niin siistiä kuin kuvissa näyttää. Mutta vähänkö se olisi tylsää, jos kotona ei voisi elää elämää, vaan aina pitäisi olla joka paikka viimoisen päälle siisti? :) Lupaan kuitenkin, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun näytän meidän sotkuja :D 

Olisi mahtavaa, jos seuraavat blogit uskaltaisivat näyttää omat myttyset arjen keskeltä:

Sain myös helmikuussa Kaunis blogi-tunnustus SatuMarialta Miss Bubble´s lifestyle -blogista ja Jossulta Maailman Paras Paikka -blogista sekä Villaa Sukissa-blogista Liebster Blog -tunnustuksen. Olen tosi otettu näistä ja samalla pahoitteluni, etten ole aiemmin vastannut tunnustuksiin. Olen myös tosi tylsä ja laitan tähän vain linkit postauksiin, joista löytyy aiemmat vastaukset samaisiin tunnustuksiin. Tunnustukset löytyvät täältä ja täältä. Mutta ensin käykää ehdottomasti kurkkaamassa näihin kolmeen ihanaan blogiin, jos ette vielä ole blogien lukijoita! :)

Mahtavaa viikkoa kaikille (sotkujen keskelle)! :)

20 kommenttia:

 1. Teillähän on kotona varsin siistiä, ei toi sotkuista ole nähnytkään :D Meillä mies intoutui siivoamaan pääsiäisenä keittiötä kaapeista lähtien, nyt on putipuhdasta :)
  Aurinkoista wiikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meillä joo ei ole mitenkään katasrofaalisen sotkuista, vähän vaan tavaroita "väärissä" paikoissa :D Kyllä teilläkin nyt kelpaa, kun on siistiä keittiön kaapeista lähtien :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Eihän tuo ole edes paha! Elämä näkyy :)
  Kiitos haasteesta. Todellinen haaste julkistaa meidän sotkut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä kyllä näkyy ja saa oikeastaan näkyäkin :)

   Poista
 3. Kiva Katja kun tartuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on niin hyvä haaste :)))

  VastaaPoista
 5. Ei paha! On kyllä niin hauskaa kurkistella ihmisten arkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paljon kivempaa kurkistella muiden arkeen kuin näyttää omat sotkut :D

   Poista
 6. Näitä haasteita on ollut kyllä mukava lukea :D Ollaan kaikki niin samiksia hihiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja niin ollaan :D kivaa saada hiukan vertaistukea, kun näkee muidenkin kuvia arjen keskeltä :)

   Poista
 7. Mä kyselen taas tuosta teidän liesituulettimesta. Eli meneekö teillä se "poistoputki" tuonne seinän sinään ja siellä katolle? laitoitteko itse sen sinne seinän sisälle? Itse en oikein hoksaa että millaisia liesituuletin malleja voin miettiä kun meidän se poisto hormi on tietysti katossa ja vieläpä eri kohdalla mitä itse liesi eikä sen paikkaa oikein voi vaihtaa..toivottavasti selitin tarpeeksi sekavasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän liesituuletin on aktiivihiilisuodattimella eli se ilma palautuu takaisin huoneeseen. Meillä ei olisi edes saanut laittaa sellaisella poistoputkella hormiin, joten piti valita juurikin sellainen liesituuletin, joka toimii aktiivihiilisuodattimella. Mut eikö teillä voisi toimia niin, että siihen poistoputkeen saisi sellaisen kulmapalasen, jolloin se liesituulettimen ei tarvitsisi olla samassa kohdassa kuin missä hormi on? Eli se putki lähtisi siitä liesituulettimesta ylöspäin, mutta katonrajassa kääntyisi sinne suuntaan missä hormi on? Mä en kyllä tosin tiedä juurikaan mitään noista hormiin kiinnitettävistä liesituulettimista mitään :D

   Poista
  2. Ai teillä on sellainen. No voisi varmaan laittaa kulmapalsen, mutta jos poistaa yläkaapit niin sitten se palanen näkyy vähän ikävästi. Pitää ottaa jostain selvää että voiko sitä ns. suojusta jatkaa aina ylös asti katonrajaan, että saisi samantyylisen liesituulettimen kuin tuo teidän on. :)

   Poista
 8. Kiitos haasteesta, uskon uskaltavani tarttua siihen ;) tuo keittiönpöytä on meilläkin lelupöytänä vähän liiaksikin vaikka lähes päivittäin siitä lapsille huomautankin! Ja miten noiden kukkien kanssa käy aina noin? Ei pysty käsittämään :D kiva huomata, että muillakin on samoja "ongelmia"...

  VastaaPoista
 9. Siistiähän teillä. Ja aina niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ei meillä nyt ainakaan näissä kuvissa niin kamalan sotkuista ole :)

   Poista