tiistai 30. huhtikuuta 2013

Nyt läks!

Nyt lähti nimittäin lastenhuoneen seinämaalaus pois tai lähinnä uuden maalin ylimaalatuksi. Puhuttiin pojan kanssa muutama päivä sitten lastenhuoneen seinämaalauksesta ja poika oli sitä mieltä, että se on hieno, mutta vähän vanha. Kysyin sitten, että mitäs sille tehdään? Haluatko seinälle jotain uutta? Ja vastaus oli kyllä. Ja mikäs siinä, sopii äidillekin, vaikka maalasinkin seinää pari päivää, mutta maaliahan se vain on. 

No nyt meillä on sitten uusi seinä. Tai ainakin maalattu. Alaosa maalattiin vielä niinkin tylsästi kuin liitutaulumaalilla, mutta meillä vuodenkin jälkeen lapset jaksavat vielä piirrellä eteisen pikku liitutaulukulmaan, joten ehkä lapsille on aika hankkia vähän isompi alue piirrettäväksi. Yläosaan poika haluaisi värikkäitä numeroita ja kirjaimia, mutta vielä on vähän pohdinnassa, miten ne toteutetaan; maalaamalla vai esim. seinätarroilla. Kerettiinkin jo piirtää numerot ja kirjaimet uuteen seinään.
Hiukan ehkä vieroksuin ajatusta, että lastenhuoneessa olisi näinkin paljon mustaa, mutta saahan tuon piiloon piirtämällä seinän täyteen värikkäitä kuvia :) Ja poika on ainakin iloinen :) Yläreunan jätin tarkoituksella rosoiseksi, mutta saa nähdä maalaanko siihen jossain vaiheessa selvän suoran rajan.

Täällä on vappusuunnitelmat vielä vähän auki. Munkkeja kuitenkin paistellaan tänään varmasti iso vuori ja toivottavasti huomenna päästään koko perhe kunnolla ulkoilemaan. Mites siellä? Mitä meinasitte tehdä vappuna?

28 kommenttia:

 1. Mustalla taustalla tulee mun mielestä kivasti nuo värikkäät huonekalut ja muut esille.
  Ja poika tosiaan näyttä iloiselta :)

  Hyvät vaput! Täällä ei tehdä mitään. Odotetaan vaan, että tulee taas arki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että värikkäät huonekalut tulevat paremmin esiin mustaa seinää vasten :) Onneksi vappu on vain päivän vapaa, jos ei niin vappua kaipaile :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Noooo, tein kummipojallesi sellaisen seinän kuin se halusi :D

   Poista
 3. Mut onneksi on paljon värikkäitä leluja ja huonekaluja ;). Tuli kyllä hyvä! Munkin pitäis leipoo munkkeja kun mies haluaa ;D eikaitse auta kun tehä ekaakertaa elämässä munkkeja. Onpahan sit testattu. Ja iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan on värikkäitä leluja ja huonekaluja :) Tuliko hyviä munkkeja? :)

   Poista
 4. Ihana, kun pääsee tuolla lailla "töhrämään" seiniä. :) Varmasti hauskaa! Täällä juhlitaan isolla kaveriporukalla vappuaattona ja vappupäivänä varmaan sitten vaan nukutaan väsymystä ja toivottavasti mukavaa iltaa pois. :) Mukavaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla on ainakin tosi kivaa kun pääsevät töhrimään seinää :) ja poika kun tykkää varsinkin numeroista niin pääsee nyt harjoittelemaan niiden piirtämistä ja laskemista isommalle seinälle :)

   Poista
 5. Vautsi hieno tuli. Ihana vekkuli ilme pikkuisella :) Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Poika oikein pyysi, että "äiti, ota musta kuva" ja sitten kunnon poseeraus :)

   Poista
 6. Vau miten hieno! Ja joku on onnellinen :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuli hieno seinä! Pääasia että pikkumiehelle kelpaa! ;) Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
 8. Meillä on muutettu ja laitettu tavaroita paikoilleen mieheni firmassa. Liitutaulumaali on kyllä kätevä juttu lapsiperheissä, saa pienet taitelijat aivan luvan kanssa piirrellä seinään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä meni vappu sitten vähän "töissä" :) Liitutaulumaali on kyllä hauska juttu ja ihmettelen kyllä kuinka lapset eivät ole vielä kyllästyneet siihen :)

   Poista
 9. tooosi kivan näköinen! :) hyvää vappua!

  VastaaPoista
 10. Ihana pirteä pikkunen <3 <3

  Hyvää vappua :)

  VastaaPoista
 11. Näyttää tosi kivalta! Ihana hymy pojulla <3 Glada vappen!

  VastaaPoista
 12. Hienon näköinen seinä! Tykkään myös tuosta ettei yläreuna ole niin tasainen :)
  Onnellisen näköinen poika <3

  VastaaPoista
 13. Kiva seinä! Tuossa toteutuu kyllä monen lapsen haave, kun saa piirtää seinälle. :)

  VastaaPoista