maanantai 6. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Siitä onkin vierähtänyt jo viikko, kun viimeksi näpyttelin blogiin tekstiä. Ei ollut kyllä tarkoitus pitää näin pitkää taukoa täältä, mutta nyt ollaan takaisin. Vapun jälkeiset päivät uppuduin täysin kirjojen maailmaan, kun lainasin kirjastosta ison pinon sisustuskirjoja. Niitä on tullut nyt lueskeltua aika paljon ja haettua niistä uusia ideoita meillekin. Lauantaina oli tarkoitus mennä juoksemaan HCR:n puolimaraton, mutta eihän tuo olotila sitä sallinnut ja vähän kai itsekin lopulta luovutin. Perjantaina alkoi vielä pisteeksi i:n päälle kova selkäkipu, joka ei ole vieläkään helpottanut, joten puolikas jäi taas juoksematta. 

Saatiin kuitenkin lauantaina sen verran aikaiseksi, että käytiin Askosta ostamassa meille kaksi uutta ruokapöydän tuolia, kun saatiin myytyä vanha ruokapöytäryhmä pois alta. Kaksi uutta tuolia on vielä tarkoitus ostaa muualta käytettynä. Uusien tuolien pitäisi saapua keskiviikkona, joten niitä nyt vähän jännitetään täällä. Askossa on  muuten Kanta-asiakaspäivät 14.5. asti, jolloin kaikki normaalihintaiset tuotteet on -25%. Meille on tulossa mitä ihanimmat valkoiset pinnatuolit.


Eilinen menikin sitten tehokkaasti siivotessa toista ullakkokomeroa. Eikä se nyt näyttänyt ainakaan helpottavan selkäkipua. Saatiin kuitenkin tehokkaasti kolme jätesäkillistä tavaraa roskiin ja kierrätykseen. Laitettiin myös vuoden varastokopissa olleet käyttämättömät huonekalut myyntiin huuto.netiin, josta löytyy muuten jo myynnissä meidän makuuhuoneen ja eteisen vaatekaapit sekä makuuhuoneen valkoinen nojatuoli. Löytyy sieltä myös 120cm leveä bestå-taso, jossa on pari pientä naarmua. Lisää on vielä tarkoitus laittaa, kunhan ehditään. Jos jotakuta kiinnostaa, niin huonekalut löytyy täältä mitä hienoimmilla kuvilla varustettuna ;)

Mitä teille kaikille muille kuuluu? Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniit tuolit! Mä oon haaveillut pinnatuoleja ruokapöydän tuoleiksi niin, että on erilaisia tuoleja ja niistä muutama juurikin tuommoisia pinnatuoleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ovat :) Joku noissa vanhoissa tuoleissa vaan viehättää :)

   Poista
 2. Ihanat tuolit ! Ihana nähdä sitten kokonaisuutena teidän ruokaryhmä kun saatte kaiken tarvittavan hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin jo odotellaan, että saataisiin uusi ruokaryhmä valmiiksi :)

   Poista
 3. Meillä on kaverilla nuo tuolit, nätit ovat:) meilläkin on kaksi pinnatuolia tällä hetkellä ruokapöydän ympärillä jäivät siihen kun oli juhlat, mutta ihan kuvat ovat siinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin lauantaina katsomassa parissakin eri paikassa pinnatuoleja, mutta nuo olivat kyllä ihanimmat :) Pinnatuolit ovat kyllä monikäyttöisiä, kun sopivat niin moneen eri tilaan :)

   Poista
 4. Kivat tuolit. Selkäkipu on kyllä tosi raskasta. Ei ainakaan sen kanssa pysty juoksemaan. Toivottavasti tulet pian kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkäkipu on kyllä tosi raastavaa. Eikä ole edes ensimmäinen kerta, kun menee yhtä kipeeksi :/ mutta eiköhän tämä tästä pian parane :)

   Poista
 5. Kiva kuulla susta! :)Zemppiä selän kanssa, olen kuullut ettei ole mukavaa kipua :((

  -S-

  VastaaPoista
 6. Kauniit tuolit, hieman retsomaiset, mummolassa oli aikanaan samantyyliset. Pikaista paranemista, elpoa, lääkettää ja fysioterapiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan ajan tunnelma noissa tuoleissa varmaankin juuri kiinnostaa :) Eiköhän tuo selkäkipu pian helpota. Selän heikko lihaskuntokin on varmaan yksi syy kipuun :/

   Poista