lauantai 18. toukokuuta 2013

Hopeinen tuoli

Viikko meni taas pikakelauksella, kun mies oli vähän pidemmällä työreissulla rapakon takana ja me oltiin lasten kanssa keskenään kotona. Ei tarvinnut kyllä paljoa iltaisin lampaita laskea, kun olin saanut lapset nukkumaan. Se hyvä puoli miehen työmatkoissa on, että silloin ainakin tajuaa, kuinka paljon helpompaa arki on kahden pienen lapsen kanssa, kun arjen saa jakaa toisen aikuisen kanssa. 

Eilen oli sitten vihdoinkin aikaa ja varsinkin energiaa ottaa vähän omaa aikaa. Sainkin vihdoinkin käsiteltyä vanhan pinnatuolin, jonka ostin vähäsen aikaa sitten huuto.netistä. Ja ei ollut kyllä helpoimmasta päästä hioa tuolista vanha lakka pois! Pohjamaalasin tuolin valkoisella ja yllätys yllätys maalasin tuolin lopuksi Tikkurilan Taika-maalilla hopeaksi! Joskus pystyn yllättämään jopa itsenikin! ;) Maalaus ei kyllä onnistunut ihan täydellisesti, mutta ei vissiin auta syyttää kuin itseään ja pensseliä :)
Tältä tuoli näytti ennen käsittelyä:


Huomenna meidän makuuhuoneen vaatekaapit saavat uuden kodin, ja kannettiinkin jo eilen vaatekaapit eteisen puolelle valmiiksi. Olenkin saanut jo muutaman kerran kysymyksiä, että mihis me nyt laitetaan vaatteet. Tässä pikku sneak peek tulevasta. Nätisti vaatteet sekaisin ja valkoisia ja puunvärisiä henkareita sekaisin ;) Viikonloppu meneekin tämän "projektin" kanssa :) Makuuhuone on kyllä nyt paljon isomman ja tilavamman näköinen kun isot vaatekaapit ovat poissa.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Sä oot ollut taas ahkerana, ihanan värin on tuoli saanut pintaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaan touhunut :) Hopea sopii kyllä yllättävän hyvän tuoliin :)

   Poista
 2. Tuoli sai kauniin värin jaa löysi täydellisen paikan! Kyllä kannatti maalaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä hirvitti, kun aloin tuolia maalaamaan, mutta onneksi maalasin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On kyllä :) meillä ei juurikaan hopeaa mistään löydy, joten hopeinen väri oli kyllä aikamoinen kokeilu meille :)

   Poista
 4. Olipa kiva muutos tuoliin! Ihan eri näköinen! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ja sopii hyvin pöydän kanssa.

  Mukavaa viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista