tiistai 25. maaliskuuta 2014

Koti 36. kerroksessa

Meillä muuttopäivä lähestyy ja parin kuukauden päästä ollaan jo toisella mantereella muuttokuorman kanssa. Oltiin toissaviikolla viikko taas Chicagossa ja saatiin lopultakin päätettyä minne muutetaan. Uusi koti löytyy aikalailla läheltä keskustaa (mikä nyt on aika suhteellinen käsitys) 36. kerroksesta aivan mielettömin maisemin. Olohuoneesta näkee jopa järvelle asti!


Ennen valintaa arvottiin kahden asunnon välillä, mutta tulevan kodin toimiva ja skandinaavinen keittiö sekä isot makuuhuoneet taisivat olla ratkaisevat tekijät. Toisaalta nyt kokeillaan, miten kokolattiamattojen pystyy elämään :D Ihan huippua on myös se, että neliöt tuplaantuvat ja saan ison ruokapöydän keittiön viereen. Niin ja mainitsinko jo maisemat?! Koko olohuoneen ja ruokailutilan leveydeltä on katosta lattiaan ylettyvät ikkunat! 

Mallihuoneen kuva täältä

Viime reissu osoitti myös viimeistään sen, että kerrostaloasuminen osataan tehdä Jenkeissä vähän paremmin kuin meillä Suomessa. Tulevan kodin alakerrasta löytyykin kuntosali, höyrysauna, poreallas, kirjasto, toimistohuone, leffateatteri, kerhotila ja iso lounge, jossa voi viettää vaikkapa synttäreitä. Talon omalta kattoterassilta löytyy myös uima-allas aurinkotuoleineen, grillausalue sekä ulkotakka lepotuoleineen. Eipähän taida enää löytyä tekosyytä miksei saisi raahattua itseään kuntosalille! :D

Arvaatte varmastikin, että täällä ollaan jo aika täpinöissä! Sen verran ollaan edistytty meidän tavaroidenkin kanssa, että nyt tiedetään, että mukaan lähtee noin 10 kuutiota tavaraa, jotka saadaan vietyä lentorahdilla. Mukaan lähtee noin 20 pahvilaatikollista pientä tavaraa ja muutama huonekalu. Chicagon päässä päästääkin ensimmäisellä viikolla huonekaluostoksille, jeee! :)

Vielä kun saisi kulumaan pari kuukautta nopeasti! :) 

Keväistä tiistaita kaikille! :)

22 kommenttia:

 1. Hulppeat maisemat ja aika hulppealta näyttää tuo olohuonekin ikkunoineen;)
  Chicagossa asuvat meidän lasten - siis aikuisiahan he jo ovat - kummivanhemmat Pat ja Paul - heidät saamme taas vuorostaan heinäkuussa Suomeen vierailulle.
  Tsemppiä muuttorutistukseen - mutta eiköhän tuollaisten maisemien takia jaksa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän muistelinkin, että teillä on ystäviä Chicagossa :) Varmasti mukavaa saada heidätkin Suomeen! Ja kiitoksia, eiköhän tuo muutto tosiaan mene aika mukavasti, kun tietää mitä toisessa päässä odottaa :)

   Poista
 2. Oooh! Upealta näyttää ja kuulostaa! Ihan unelmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä onkin <3 Ei kyllä osattu edes kuvitella, että voitaisiin saada noin upea asunto <3

   Poista
 3. Oi upealta näyttää, miten ihanalta kuullostaa muutto ja uuden kodin suunnittelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotetaan varsinkin sitä, että päästään vähän isompiin neliöihin ja maisematkin "vähän" paranevat :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä ainakin nykyiseen asumiseen verrattuna sekä asunto että alakerran yhteiset tilat ovat kyllä melkoista luksusta :)

   Poista
 5. Oi miten upealta kuullostaa, on mukava lukea tällaisia erilaisia postauksia ulkomaille muutosta ja siitä millaista se elämä ja asuminen jossain muualla on. Tsemppiä muuttoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä luulen, että siinä vaiheessa kun päästään sinne niin on aikaa ja aiheitakin enemmän kirjoitella blogiin ja avata vähän meidän elämää siellä :)

   Poista
 6. No täähän on ihan kuin Miljoonan dollarin sisustukset-ohjelmasta :). Ei tosiaan ole maisemissa eikä ikkunoiden koossa valittamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saadaan vaan ottaa muutama nolla pois miljoonasta :D Mutta joo, mä en valita yhtään noista maisemista ja ikkunoiden koosta :)

   Poista
 7. Aikamoiset bonukset kerrostaloasumisessa :) kelpais kyllä moiset! Jännittäviä aikoja elätte, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä :) Siinä sai vähän aikaa ihmetellä monttu auki, kun käytiin kaikkia tiloja läpi :D Jo pelkästään se, että on oma kuntosali alakerrassa, on aikamoista luksusta :)

   Poista
 8. Ihan mieletöntä olen hyvin iloinen teidän puolesta! Ihan kuin muuttaisitte jonnekin hotelliin asumaan.. Ihan luksusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enää puuttuu se, että alakerrasta saisi aamupalaa ;) Mutta onhan toi asuminen tuolla ihan luksusta :)

   Poista
 9. Wowzaa!! Happy for you! Aivan mielettömältä kuulostaa ja tulee olemaan varmasti uskomaton kokemus!! Muistan meilläkin oli aina joka complexissa missä asuttiin niin uima-allas, salit, ym :)!! Nice :).

  Aika menee nopeasti ja en malta odottaa, että nähdään asunto sitten ihan kunnolla :)))! YEY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä niin ihana <3 Se on kyllä ihan uskomatonta, että saman katon alta löytyy uima-altaat ja sali :)

   8 viikkoa vielä ja sitten se on menoa :) jaiks!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. No on kyllä :) Vähän erilaista asumista kuin tällä hetkellä :)

   Poista
 11. Oi että teillä eletään iloisen jännitäviä aikoja!! Ihan huikeelta kuulosta kerroastalo asumisen bonukset siellä!

  VastaaPoista
 12. Ei oo totta - aivan ihana! Varmasti nautitte uudesta kodista!

  VastaaPoista