maanantai 24. maaliskuuta 2014

Merirosvosynttärit ja Paavo Pesusieni

Hiio-ohoi pitkästä aikaa! Meillä vietettiin eilen pojan 5-vuotis synttäreitä merirosvoteemalla. Näky oli kyllä mitä mainioin, kun 15 pientä merirosvoa valtasi meidän kodin pariksi tunniksi :) Vähän kyllä pelotti miten kaikki mahtuisivat saman katon alle ja varsinkin ruokapöytään, mutta hyvin mahduttiin!

Pojalla oli tänä vuonna varsin "maltillinen" ja "helppo" toive synttärikakun suhteen, kun löydettiin Pinterestistä kuva Paavo Pesusieni merirosvokakusta :) Mulle on muodostunut perinteeksi valmistaa lasten synttärikakut juhlapäivää edeltävä iltana/yönä, kun lapset ovat menneet nukkumaan ja saan ihan rauhassa keskittyä kakun koristeluun. Samalla tavalla tein nytkin ja valvoinkin sitten aamukolmeen Paavo Pesusieni -kakun kanssa! :D Poika oli kyllä sen verran tyytyväinen kakkuunsa, ettei haittaa yhtään, että yöunet jäivät vähän vähiin.


Sen verran tuli taas kiire, etten ehtinyt ottamaan kuvia juhlapöydästä ennen lasten saapumista. Lähes kaikki synttäritarvikkeet käytiin kuitenkin ostamassa toissa viikolla Chicagosta, kun käytiin siellä selvittelemässä vielä viimeisiä asioita. Ja yllätys yllätys siellä oli valikoima paaaljon laajempi ja hinnat halvempia kuin meillä Suomessa!


Hiukan on kyllä haikea olo, kun nämä olivat viimeiset synttärit tällä kokoonpanolla. Ensi vuonna on sitten eri kaverit ja erilaiset synttärit :)

Iloista viikkoa kaikille! :) 

8 kommenttia:

 1. Hieno kakku. Onko muuttopäivä vahvistunut :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, meidän muuttopäivä on toukokuun viimeisellä viikolla eli parin kuukauden päästä :) Yhtään ei kyllä enää jaksaisi odottaa, että sinne pääsisi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Poika taisi kyllä saada yhdet parhaimmista juhlista :)

   Poista