sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Inspiskuvia uuteen kylpyhuoneeseen

Täällä on kaiken muun härdellin lisäksi tulossa kesällä putkiremontti ja pikku hiljaa pitäisi osata päättää millaiseksi uusi kylppäri laitetaan. Nyt kun kylppäri laitetaan ihan kokonaan uusiksi, siirretään se samalla uuteen paikkaan eteisen koppiin ja nykyinen kylppäri taas jaetaan eteisen aulaksi ja pienenetään pelkäksi wc:ksi. Uuteen kylppäriin on myös tulossa kerrostaloasuntoihin tarkoitettu sauna. Projekti sai taas vähän lisää tuulta purjeisiin kun käytiin tänään ensimmäistä kertaa kattelemassa laattavalikoimia ja allaskalusteita. Poimin myös muutamia inspiskuvia netistä.











Valkoinen tulee olemaan varmasti pääväri, mutta mitä sen kanssa, on vähän vielä auki. Jos kalusteet on enemmänkin yksinkertaisia ja klassisia, niin sitten mennään varmastikin vaalealla puulla allaskalusteiden suhteen. Vaalea puu kun vielä sopisi yhteen keittiön värimaailman kanssa. Toisaalta taas olisi kiva säilyttää talon vanhaa henkeä ja valita talonpoikaisromantiikka sekä merihenkisyyttä allaskaappeihin, jolloin vaalea puu saattaa vaihtua ruskeanmustaksi puuksi :)

Toivelistalla on myös tällä hetkellä isot lattialaatat sekä ehdoton seinämallin pönttö. Jotain pikku jujuja säilytyksen ja valaistuksenkin suhteen olisi kiva saada toteutettua. Mutta saas nyt taas nähdä, miten paljon ne toiveet tässä matkan varrella muuttuu :D

Oman haasteensa tähänkin projektiin tuo se, että kylppäriremontti alkaa vasta, kun me ollaan jo muutettu Chicagoon :D Onneksi sentään rakas Remontti-Reiska isäni on suostunut alustavasti kylppäriremontin tekemään, joten ehkä en täysin harmaannu seuraavan puolen vuoden aikana. Tosin isälläni saattaa tilanne olla päinvastainen, kun tietää miten hankala tytär voi olla :D

Kylppäriremonttituskien lisäksi täällä on ikävuodetkin lisääntyneet, keittiössä on menossa "pienet" muutostyöt ennen pojan synttäreitä, lasten pienet vaatteet ollaan saatu vihdoinkin raahattua kirpparille, koulukin tuottaa pienoista valmistumispaniikkia ja ensi viikolla lennetään vielä Chicagoon allekirjoittamaan vuokrasopimus ja hoitamaan juoksevia asioita. Ja joku on vielä sitä mieltä, että nukkuakin pitäisi :) Blogi on siis edelleen vähän tuuliajoilla, kun aika vaan ei yksinkertaisesti riitä! :/ Toivottavasti teille kaikille kuuluu hyvää ja ehkä vähän jo keväänkin odotusta on ilmassa?!

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Postauksen kuvat on lainattu

1 kommentti:

  1. Oi joi, teillä riittää hommaa... kaiken lisäksi vielä tuo remppakin! Mutta onneksi on isi <3 :)

    VastaaPoista