sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tine K:n valkoinen valaisin ja kattaus neljälle

Tämä viikonloppu on mennyt pitkästä aikaa ihan vain levätessä ja perheen kanssa touhutessa. Eilen käytiin ulkoilemassa ja illasta paistettiin monta pellillistä pikkuleipiä <3 Tänään, kun perheen pojat menivät jalkapalloilemaan, niin me tytöt katettiin pöytä kauniiksi (tai äiti kattoi ja tyttö söi keksejä).
 Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

21 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Ja hyvältä näyttää piparitkin :P

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten ihana kattaus!! Niin kaunista ja vaaleaa.
  Tosi harvoin tulee moista harrastettua (johtuu enimmäkseen siitä, että talossa on kolme miestä, joille ruokapöytä on ruokapöytä ilman mitään ylimääräistäkin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ymmärrän kyllä hyvin, mitä tarkoitat :D Meilläkin mies soitti heti pojan treenien jälkeen, että ruokaa on saatava heti kun tulevat kotiin. Yritä siinä sitten selittää, että olisi ihan kiva saada pari kuvaakin otettua pöydästä, kun se on kerran laitettu nätiksi :D

   Poista
 3. Kaunis kattaus ja ennen kaikkea upea yleisilme. Me like. :)

  VastaaPoista
 4. On tosi kauniin rauhallinen ja tunnelmallinen kattaus. Pitäisi enemmän harrastaa sitä, että laittaisi vaikka ihan tavalliselle aterialle vähän paremman kattauksen. Heti tuntuisi enemmän juhlalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga. Täällä on vähän sama juttu, että liian vähän tulee katettua tavalliselle aterialle, vaikka se vähän juhlan tuntua tuokin :)

   Poista
 5. Ihana kattaus ja valaisin on kuin nenä päähän <3 kaunista :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän kauniilta näyttää! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniin harmonista! Ihanat servetit. Sinulle on blogissani huomenna haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo servetit on samat mitä käytin jo viime vuonna joulun kattauksessa ja tykkään niistä itsekin, vaikka harvoin tulee käytettyä :) Ja kiitoksia haasteesta, pitää tulla kurkkaamaan mitä siellä odottaa :)

   Poista
 8. Aivan ihana kattaus! Vähän ehkä jouluinenkin jo, tai ehkä se johtuu vain siitä, että itsellä se joulu pyörii mielessä jo joka päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tuosta tulee ittelleekin mieleen jo joulu. Osittain varmaan senkin takia, että viime vuonna joulukattaus oli vähän samanlainen :) Joulu ja talvi saisi jo tulla ;)

   Poista