perjantai 25. lokakuuta 2013

DIY: Tagit jauhopurkeille

Täällä on tänään jo valmisteltu ja kuvailtu jouluaskareita, joten eiköhän DIY-joulukalenteri tule marraskuussa ;) Kävin eilen ostamassa kameraan jalustan ja voi, että mä olen nyt tyytyväinen kuvien laatuun, vaikka onkin pimeää ja harmaata! Nyt voi ihan eri tavalla säätää kamerankin asetuksia, kun kamera ei enää heilu niin kuin vapaalla kädellä kuvatessa.

Nyt oli myös hauska kuvata jauhopurkkeja, jotka olen tuunannut vähäsen aikaa sitten. Täällä on nimittäin leimailu lähtenyt taas vähän käsistä ja viimeksi leimailin tageja, joista tein jauhopurkkeihin nimilaput. Täälllä leimailu on vissiin uusi dymoilu :D Kiinnitin tagit kiinni juuttinarulla ja sopivan vanha ilme on valmis! Ehkä vähän jouluinenkin ilme?!




 Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Minulla on viikonlopulle vähän samansuuntaiset aikeet, josko vihdoin saisin keittiön kaapit siistille mallille kivojen purnukoiden ja etikettien avulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purnukat ja etiket tuovat kyllä keittiöön helposti siisteyttä ja järjestystä :)

   Poista
 2. Hauskat purnukat ja mukavaa puuhastelua tuo leimailu. Ja kyllä se vaan näyttää paljon paremmalta, kun jauhot, sokerit ja muut keittiössä tarpeelliset ainekset ovat kivoissa lasipurkeissa eivätkä niissä tylsissä kauppojen pakkauksissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimailu on kyllä hauskaa puuhaa! Ja se on kyllä ihan totta, että jauhot näyttävät paremmilta purnukoissa kuin niissä tylsissä peruspaperipusseissa :) Ihanaa viikkoa sullekin! :)

   Poista
 3. Täälläkin on ollut jo jalusta kovassa käytössä. Päivien pimetessä aivan ehdoton apuväline! Tiedätkö, mun täytyy kiittää sinua inspiraatiosta, jonka blogisi on antanut. En ole ollut aiemmin tippaakaan askertelija/tuunaus/rakenteluihminen ja nyt olen kokeillut vaikka mitä, vaikka kodistani ei ehkä niin tätä huomaakaan.

  Isoimpana se sängynpääty, johon en olisi todellakaan uskonut pystyväni.Nyt työn alla muistitaulu. Huomisia sokkoviininmaistajaisia varten päällystin pullot silkkipapereilla ja numerolapuilla, jotta voidaan sitten arvailla minkä maalaisista ja hintaisista viineistä on maistelun perusteella kyse. Vastauskortit ovat huomisen projekti, täytyy heti aamusta rientää kauppaan tarvikkeita ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, et voi uskoakaan kuinka paljon mulle merkitsee saada näin ihanaa palautetta! Kiitoksia niin paljon! :) Mä en voisi enää parempaa palautetta saada :) Ja se on aivan mahtavaa, että olet innostunut kokeilemaan vaikka mitä! Toivottavasti teillä oli mahtava ilta lauantaina! Ja aivan mahtava idea tuo pullojen päällystäminen ja pikku arvailuleikki! :) Ihanaa viikkoa sulle! :)

   Poista
 4. No onpas hauskat purnukat ja tagit! :)) Tosi kivat!

  Toivottavasti voitte hyvin <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Kiitos :)

   Täällä voidaan hyvin, kiitos! :) Toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin! Oot ihana <3

   Poista