sunnuntai 17. marraskuuta 2013

18. askel jouluun - Joulukalenteri pariskunnille / perheelle

Vielä yksi idea joulukalenteriksi. Näin samanlaisen kalenterin tanskalaisessa joululehdessä vähän eri värisenä toteutettuna ja pakkohan sitä oli vielä kokeilla :D Olkoot tämä nyt vaikka perheen yhteinen joulukalenteri tai sitten meidän perheen aikuisille oma kalenteri. 


Joulukalenteriin käytin:
- washiteippiä
- puoliksi leikattuja 2-osaisia paikkakortteja
- numerotarroja


Arjessa ei varmaan koskaan ole liikaa pieniä yhteisiä hetkiä, joten ehkäpä korttien takaa voisi löytyä vaikka "Anna pusu poskelle" tai "Koko perheen luisteluretki" riippuen vähän kenelle kalenterin suuntaa ;)


Kyllä oli eilen taas niin pimeää päivä koko päivän, ettei meikäläisen kuvaus- ja käsittelytaidot kohta enää riitä. Joten aurinko kiltti, voisitko paistaa tänään edes hetkisen? :D

Lisäsin myös tuohon blogini oikeaan reunaan blogini Facebook-sivujen laatikon uudestaan. Josko jatkossa saisin päiviteltyä myös sinne aina uusimmat postaukset, vaikka tähän mennessä se on ollut vähän retuperällä :D Eli siis nappia painamaan, niin saa blogini uusimmat päivitykset myös Facebookkiin :) Ehkä ;)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja tosi kaunista teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuollainen yksinkertainen kalenteri on kyllä kiva idea :)

   Poista
 2. Oi miten kiva kalenteri-idea. Tulisi kyllä tarpeeseen tässä arjen tuoksinnassa. Niin kaunis toteutuskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika harvalla perheelle/pariskunnalla on arjessa liikaa niitä pieniä yhteisiä hetkiä :) Ja ne juuri ovat niitä isoja hetkiä, jotka muistaa vielä kiikustuolissakin :)

   Poista