keskiviikko 20. marraskuuta 2013

10. askel jouluun - Kultainen kattaus

Meillä vietettiin eilen isänpäivää herkutteluhetkellä. Sain samalla kokeilla kattausta, jossa käytin pääväreinä valkoista ja kultaa. Vaikka tähän asti ollaan menty aika maanläheisillä väreillä, niin tämäkin kattaus oli kyllä erittäin kaunis omasta mielestä. Joulukattauksestakin tämä menisi helposti :)Tällä viikolla onkin luvassa vielä muutama postaus liittyen tähän kattaukseen :) Mm. karkkikätköjen ohje ja hurrikaanien koristelusta :)

Kaunista viikkoa! <3

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

14 kommenttia:

 1. Oih, aivan ihana kattaus! :) Jotain tälläistä minäkin ajattelisin jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kultainen on kyllä kaunis väri käytettäväksi jouluna :)

   Poista
 2. Todella upea kattaus. Voisin toteuttaa tämän meillä hopeisena versiona. Hurrikaanien koristelussa olen kehno, kiva jos laitat ohjetta! Myös jonkinlaisen noutopöydän koristeluohje voisi olla joulunaikaan monille tarpeellinen. Jotenkin tuntuu, että kun ei laita lautasia ja laseja pöytään, niin juhlavuus rapisee heti. Täytynee satsata kynttilöihin ja muihin koristeisiin. Ja hei muuten miten tuo valkoinen paperiköynnös on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös hyvästä vinkistä! Yritän tehdä sillekin oman postauksen :) Ja se on kyllä ihan totta, että lautaset ja lasit tuovat heti oman juhlavuuden ja ne koetaan jotenkin osaksi kokonaisuutta. Joten ihan mielenkiintoinen haaste tuo noutopöytä :) Tuosta paperiköynnöksestäkin on tulossa vielä oma postauksensa :)

   Poista
  2. Niin ja teille tuo hopeinen väri sopii varmasti paljon paremmin kuin esim. kultainen :)

   Poista
 3. Kaunis kattaus. Mua ei kulta värinä kauheesti innosta, mutta tässä sitä oli käytetty kauniista. Tuomaan särmää ja lämpä puhtaan valkoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkään en oikein syty kullalle kuin oikeastaan juuri jouluna joulukuusessa ja nyt kattauksessa :) Mutta ei kaikkien tarvitsekaan kaikesta aina tykätäkään ja se on vaan hyvä juttu! :)

   Poista
 4. Kullan sävyinen kattaus olisi monen vuoden hopea-valkoinen väriteeman jälkeen kaunis ja vaihtelua tuova ratkaisu! Kuva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hopeassa ja kullassa on kummassakin tiettyä juhlavuutta, joten pitäisi itsekin kokeilla nyt kullan jälkeen jotain hopeista jouluun liittyvää :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää :) Mistä nuo ihanat tähtikoristeiset mehupillit on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paperipillit on ostettu Teippitarha.fista http://www.teippitarha.fi/epages/teippitarha.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121008-11092-153610-1/Products/ps-114 :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Näitä löytyikin kätevästi Teippitarhan myyntipisteestä Kädentaitomessuilta :)

   Poista