lauantai 30. marraskuuta 2013

28. askel jouluun - DIY Joulusukat

Se olisi kuulkaas viimeinen päivä marraskuussa. Se tarkoittaa myös, että on viimeinen päivä "joulukalenterissa". Jouluaskartelut eivät varmastikaan lopu tähän, mutta joulukuussa keskitytään vähän muuhunkin ja ehkä tunnelmoidaan joulua muutenkin kuin askartelujen kautta. Joulukuun puolessa välin meidän perhe lähtee käymään Berliinissä ja ennen joulua sukuloimassa Savonlinnassa. Ja heti joulun jälkeen me pakataan laukut ja lähdetään kolmeksi viikoksi Atlantin toiselle puolelle. Matka ei ole ihan lomailua, mutta mistä on kyse, niin siitä kerron vähän myöhemmin. Ensi kuukaudesta ja vuodesta on siis varmasti tulossa tapahtumarikas :)

Mutta tässä viimeinen askel jouluun marraskuun puolella. Englantilaiset joululehdet ovat täynnä kauniita joulusukkia ja vaikkei niiden perinne ole juurikaan Suomeen asti yltänyt, halusin ommella kuitenkin meidän lapsille omat joulusukat. 



Se, mihin nuo sukat pääsevät roikkumaan, on vielä vähän mietintämyssyn alla kun ei meillä ole takkaakaan :) Tai ehkä ne saavat vaan olla lasten leikeissä mukana sellaisinaan :) Pingviini-kangas löytyi Eurokankaasta ja se kyllä sulatti mun sydämen!

Nyt mä ehkä uskallan jo toivotella Lämmintä ja Ihanaa Joulun Odotusta! <3

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

2 kommenttia: