tiistai 12. marraskuuta 2013

11. askel jouluun - DIY kynttiläasetelma

Kynttiläasetelmat eivät ole itselleni mitenkään helppoja ja ne saavat aina huokailemaan, kun eivät näytä niin hienoilta kuin haluaisin. Viimeiseltä Ikea reissulta tarttui kuitenkin mukaan kaksi isoa lasista kynttilälyhtyä, joita en ollut vielä yrittänyt käyttää asetelmien tekemiseen. Asetelmat syntyivätkin lopulta aika helposti, kun yritin miettiä, miten ne koristelisin kultaisen teeman mukaan. Toiseen asetelmaan käytin suolaa, pitkiä antiikkikynttilöitä, paksua satiininauhaa ja kultaista washiteippiä kynttilöitä koristamaan. Aika yksinkertaista, mutta silti juhlallisen tuntuista.



Toiseen asetelmaan käytin myös suolaa, mutta myös valkoisen pöytäkynttilän, jonka koristelin myös kultaisella washiteipillä ja kynttilälyhdyn askartelin vielä kultaisesta dc-fixistä porot netistä tulostetun kuvion pohjalta. Astia sai ympärilleen vielä valkoista pitsi-washiteippiä, kun valkoinen satiininauha ei riittänytkään kuin vain yhteen.




Kattauksen värimaailmaa saisi helposti muutettua vaikkapa hopeiseksi tai punaiseksi ihan vain käyttämällä eri värisiä joulupalloja ja kynttiläasetelman koristeita :) Voisin käyttää kynttilälyhdyistä myös sanaa hurrikaani, mutta ehkäpä se ei ole kovin hyvä sana tällä hetkellä maailmalta kantautuvien surullisten uutisten vuoksi.

Ihanaa tiistaita kaikille! :)

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/

2 kommenttia: