tiistai 19. marraskuuta 2013

17. askel jouluun - DIY Juuttisäkki

Ja takaisin matkapostauksista jouluaskarteluihin :) Ompelin jo jokusen aikaa sitten joululahjoille juuttikankaasta säkin, johon tein vielä kangasväreillä tekstin ja porot sabluunoiden avulla. Samalla tavalla tein myös pussit pullolle ja minikuuselle, jotka ovat taitaneet vilahdella täällä blogissakin muutaman kerran. 

Koska ompelukone on mulle tuttu sen neljä kertaa vuodessa, kun siihen kosken, niin kaavatkin ovat mulle yhtä vaikeita tehdä ja vielä vähemmän niistä muut saa selvää :) Joten jos joku tietäisi jonkun hyvän ohjeen säkin tai pussin tekemiseen, niin saa vinkata, niin voisin linkittää sen tänne?! Itse siis vaan taitoin kankaan kaksinkertaiseksi ja ompelin kahdelta sivulta kankaat yhteen ja päärmäsin sivut, jolloin syntyi säkin muoto. Sen jälkeen vielä päärmäsin avoimen sivun reunat ja ompelin kujan nauhalle yläreunaan :) 

P.S. Käy tsekkaamassa vuoden 2014 joulublogini osoitteessa http://mysweetxmas.com/


2 kommenttia:

 1. Hei, mikä sattuma, just tänään etsiskelin kaikenlaisia juuttikangasohjeita netistä. Askartelusivuilla oli parhaimmat ideat. Aika monet kovettaa säkit ja varsinkin kartionmuotoiset tötteröt. Itse aion tehdä just niin kuin sä :D tai jopa en ompele ollenkaan vaan pitsillä vaan sitaisen kokoon.
  p.s. kiva blogi, liityn lukijaksi
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa joskus törmännyt tuohon kovettamiseen, mutta eipä tähän hätään tullut löydettyä ohjetta siihenkään :) Siitä voisi tulla kanssa kiva, ettei ompele ollenkaan, vaan sitaisee vaan kasaan just pitsillä tai vaikkapa jollakin nauhalla :) Ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista