tiistai 14. tammikuuta 2014

Saippuakuplia

Me ollaan tänään lasten kanssa vietetty päivää keskenämme, kun mies on ollut töissä. Suunnattiinkin suoraan Central Parkiin ja siellä touhuttiin monta tuntia. Onneksi valittiin tällä kertaa hotelli juurikin Central Parkin vierestä, niin voidaan mennä sinne vaikka joka päivä leikkimään lasten kanssa. 

Tämän päivän hauskin kohokohta taisi olla jättisaippuakuplat, joita paikallinen mies teki puistossa. Meidän lapset eivät tapansa mukaan kameraan päin käänny vahingossakaan, mutta kuvista tuli kyllä yllättävän hauskoja :) Täällä on ollut tänään tosi keväinen sää, eikä yhtään uskoisi että viikko sitten kaupunki oli ihan sekaisin lumesta ja pakkasesta. Pienet järvet ja lammet ovat vielä jäässä ja lumikinoksista on jäljellä pienet kasat, mutta muuten talvesta ei ole merkkiäkään.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Vau mitä kuplia, upeasti olet saanut ne kuviin vangittua. Taisi lapsilla riittää hauskaa. Ja tosiaan, kuvissa näyttää ihan keväiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla oli kyllä hauskaa! Varsinkin tyttö on ihan hulluina saippuakupliin :D Ja kerrankin löytyi joku joka oikeasti osaa tehdä kunnollisia ja isoja saippuakuplia keppeillä ja narulla :)

   Poista
 2. WOu mitä kuplia!! Ja lasten riemun määrää,ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saippuakuplat olivat kyllä ihan mielettömiä :) Isommat oli jotain 2-3 metriä pitkiä :)

   Poista
 3. wau, mitä kuplia! Ihania lapsia :)

  VastaaPoista
 4. WAU! Mä tahdon kans tommosii jättikuplia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kuplia sais varmastikin itekin tehtyä, jos olisi sellaiset (bambu)kepit, joiden välissä on naru :)

   Poista
 5. Nyt tänään olikin melko kylmä, eilen olin kans ihan kevätfiiliksissä :-) Me ollaan siis nyt myös päästy Suomesta tänne USA:han. Kivaa loppureissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olette päässeet turvallisesti sinne! Toivottavasti kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin! :)

   Poista