lauantai 4. tammikuuta 2014

"Sateen jälkeen tulee aina aurinko"

Välillä sitä sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan :) Sama maisema on tuttu pari postausta taaksepäin, mutta nyt vain auringonlaskun aikaan <3


Mä vaan niin tykkään näistä maisemista korkeineen rakennuksineen :) Eilen käytiin katsomassa jo paria asuntoakin talosta, jonka ylimmästä kerroksesta näkee sekä kauas länteen että itään järvelle ja mä olen jo ihan myyty. Lisäksi samaisessa talossa oli iso auringonottoterassi ja alakerrassa kunnon kuntosali. Ja ne asunnot! Jos me nyt asutaan Suomessa reilussa 60 neliön asunnossa, niin arvaatte varmaan miltä tuntui katsella asuntoja, jotka ovat yli 120 neliön asuntoja samoilla huonemäärillä :D Tänne muuttaessa neliömäärät tulevat ainakin tuplaantumaan ja maisemat parantumaan. Ja kerroinko jo, että kummassakin avokeittiöllä varustetussa olohuoneessa oli kahden seinän leveydellä katosta lattiaan ylettyvät ikkunat!! Siinä sai tyttö vähän ihmeteltävää :D Tänään mennään katsomaan toista taloa ja ensi viikolla vielä paria muuta :) Saa nähdä pystyvätkö ne parempaan :) Huomaako, etten ole yhtään en ole innoissani ;)

Leppoisaa viikonloppua! :)

8 kommenttia:

 1. Koitan pinnistellä, että pystyn kuvittelemaan, millaista siellä on, mutta ihana lukea rivien välistä (tai siis jopa ihan riveiltä :)), kuinka innoissasi oot. Mikäs sen mukavampaa.
  Jos teistä nyt tulee amerikkalaisia, niin varmaan tuntuu sen jälkeen koti-Suomen 90x90 cm suihkukopit taas pieniltä :D. Ja sängyt kapeilta.

  Onnea asuntokaupoille ja terveisiä ikuisen vesisateen ja pimeyden keskeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä lohduttavaa, mutta kaikki suihkukopit joihin olen törmännyt täällä ovat samaa kokoa kuin Suomessa :D Samoin kuin sängyt :D Ainakin toistaiseksi. Mä luulen myös, että joudun vuoraamaan kotimme lattiat kokonaan matoilla, kunhan päästään takaisin kotiin, jotta totun täällä niin yleisiin kokolattiamattoihin :D

   Aika hämmentävää lukea täällä uutisia, kun Suomessa talvi saatetaankin "perua" ja täällä taas ihmisiä pyydetään pysymään sisällä lumimyrskyn takia :/

   Poista
 2. Oooooooh, miten kaunista!!! Ihan mahtavat näkymät! Ja nuo katsomanne asunnot kuulostavat ihan luksuksilta, oi että! Ei ihme, että olet "pikkaisen" innoissasi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkymät on kyllä täällä ihan huikeita <3 Ja ne talot ja asunnot, mitä ollaan nyt täällä nähty on kyllä ihan luksusta. Ainakin meidän perheelle, joka on tottunut asumaan pienillä neliöillä :) Ei samanlaisia taloja taida edes Helsingistä löytyä ellei omista omaa 500 neliön omakotitaloa kaikilla herkuilla ;)

   Poista
 3. Upea kuva ja hieno maisema! Kyllä kuulostavat upealle nuo asunnot, juuri tänään mietinkin miten tehoneliöisiä suurin osa täällä Helsingissä olevista asunnoista kaikki ovat.Mukavaa asunnonmetsästystä ja viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällä ihmetellään miten perheet voivat asua alle 100 neliön asunnoissa :D Mutta Helsingistä löytyy kyllä todella paljon tehokkaita asuntoja pienillä neliöillä ja esimerkiksi meidänkin perheen pienet neliöt eivät ole koskaaan olleet meille ongelma tai liian vähäiset :) Me jatketaan asuntojen etsiskelyä ja mukavaa viikonloppua myös sinnepäin! :)

   Poista
 4. Oi aivan upealta näyttää tuo maisema! Ja asunnot kuullostavat niin täydellisiltä! Voin hyvin kuvitella laittaessani silmät kiinni..

  VastaaPoista
 5. Oi, hyvältä kuullostaa! Ja näyttää!!

  VastaaPoista