torstai 23. tammikuuta 2014

HelsinkiBingo

Kuten moni tietää täällä koittaa muutaman kuukauden päästä muutto ulkomaille. Haluaisinkin sitä ennen ottaa Helsingistä kaiken irti ja teinkin meidän perheelle HelsinkiBingon! En ole esimerkiksi käynyt koskaan Helsingissä taidemuseoissa tai teatterissa, joten ehkä nyt on vihdoinkin korkea aika :D HelsinkiBingossa täyden pysty- tai vaakarivin saa, kun käy kahdeksassa erilaisessa kohteessa. Jaoin paikat museoihin, lapsille suunnattuihin, puistoihin, nähtävyyksiin, kirkkoihin, ostoksiin, tapahtumiin ja ravintoloihin/kahviloihin. 


Nyt saan siis olla kunnon turisti kaupungissa, jossa olen asunut lähemmäksi 8 vuotta (herrajestas, että aika menee nopeasti!) :D Onneksi sentään suurin osa kohteista on jo tuttuja! :D

Tässä vielä kohteiden nimet, jos joku haluaa lähteä HelsinkiBingoon mukaan!Listalta löytyy kyllä pari kohdetta, jotka löytyvät Vantaan puolelta, mutta ehkä ne saavat olla mukana. Kuviin eksyi myös kahteen kohtaan sama kuva, mutta onneksi kuva sopii kumpaakin kohtaan :) Ja mitä on voittopalkintona? Toivottavasti ei mitään materiaalia vaan kiinnostavia ja ihania kokemuksia sekä yhteisiä hetkiä perheen kanssa <3

Ehkä sitä pitää välillä lähteä vähän kauemmaksi, jotta huomaa mitä on lähellä <3

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

p.s. Kuvat on lainattu kohteiden omilta sivuilta, wikipediasta sekä www.visithelsinki.fi -sivustolta.

10 kommenttia:

 1. Hihii, tää on hauska. Asuin Helsingissä 26 vuotta ennen kuin muutettiin tänne maalle. Onneksi täältä ei ole pitkä matka Helsinkiin, sillä voin myöntää että kaikissa paikoissa ei ole tullut käytyä. Suurimmassa osassa sentään. Tää pitääkin laittaa muistiin tylsän päivän varalle. Sieltä vaan arpomaan kohde perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä kyselin myös mieheltäni, että onko kaikki paikat tuttuja kun on asunut täällä koko ikänsä, mutta sekään ei ole käynyt kaikissa paikoissa :) Ehkä sitä normaalissa arjessa ei vaan tule käytyä samalla tavalla eri kohteissa kuin turistina, jolloin haluaa nähdä mahdollisimman paljon kaupungista :) Mutta ilmeisesti Helsingissäkin on ainakin 64 kohdetta jonne suunnata, jos tylsyys iskee :D

   Poista
 2. Mainio idea! Tätä voisi itsekin testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa :) Ja aika nopeastihan tuosta saa ruksailla kohteita, jos vähäsen käy pyörähtämässä Helsingin keskustassa :)

   Poista
 3. Tosi kiva idea! Paljon jää tekemättä ja näkemättä, kun asuu samassa kaupungissa pitkään. Siksi yritän olla aina mahdollisimman turisti itsekin, kun tulee vieraita. Asuin Helsingissä vuoden verran ennen muuttoa ulkomaille ja yritin tehdä niin paljon kuin kerkisin. Nykyäänkin vietän aina turistina Helsingissä -päivän Suomessa käydessäni. Helsinki on yksi lempparikaupungeistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hienoa, että vietät tännekin tullessasi turistipäivän Helsingissä :) Ja että käyt itsekin vieraiden kanssa eri paikoissa :) Silloin varmastikin itsekin tutustuu kaupunkiin ihan eri tavalla :)

   Poista
 4. Wauuu, muutto USA?? Jännittävää. Käyn juuri postauksia läpi niin saan varmasti enemmän tietoa :)

  Heyyy, takaisin bloggerissa. Muistathan päivittää osoitteen: LLOVEYOURSELFF.BLOGSPOT.FI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me muutetaan touko-kesäkuussa rapakon toiselle puolelle :) Ihanaa kuulla susta taas pitkästä aikaa <3 Kävin myös päivittämässä uuden osoitteen :)

   Poista