perjantai 31. tammikuuta 2014

4 kuvaa kesää kuulumisten kera

Sitä vedellään taas kuukauden viimeistä päivää. Tammikuu on kyllä mennyt vauhdilla ja hyvä niin. Kävin iltapäivästä pikaisesti pyörähtämässä ulkona ottamassa tämän kuun kuvan 7 kuvaa kesään -haasteeseen. Merellekään ei näkynyt yhtään, kun lunta sateli maahan.


Onneksi tännekin nyt saatiin vihdoinkin talvi ja edes pieni lumikerros. Sen jälkeen, kun koki Chicagon pakkaset järkyttävän tuulen kanssa, niin Suomen talvi on tuntunut jopa sopivalta :)Toisaalta eipä nuo marras- ja lokakuun kuvatkaan nyt hulluilta näytä! :)

Täällä blogissa on ollut viime aikoina vähän hiljaista. Chicagosta paluun jälkeen palasin takaisin koulun penkille vielä viimeiseksi lukukaudeksi ja viimeiset kaksi viikkoa on kyllä kulunut vähän liiankin rattoisasti kouluprojektien parissa. Ensi viikolla pitäisi onneksi helpottaa ja huomiseksi on luvassa kulttuuripäivä koko perheelle :) 

Parin viikon päästä lähdetään vielä tekemään yksi Euroopan matka ennen kesää. Toivottavasti kerkeisin tekemään matkakohteesta postauksenkin ennen matkaa. Matkakohde oli aikamoinen jokeri eikä varmastikaan sieltä tutuimmasta ja tunnetuimmasta päästä ;)  

Keväällekin on luvassa vielä vähän lisää hullunmyllyä, kun meidän taloyhtiöön on tulossa vihdoinkin putkiremontti kesän aikana ja nyt on menossa selvittelyt, että ehdimmekö tehdä tähän asuntoon kylppäriremontin ennen muuttoa. Keväästä ei siis varmastikaan ole tulossa tylsä :)

Semmoista pientä meidän tammikuun loppuun! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti