sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Matka jatkuu

Meidän kahden viikon matka Chicagossa jatkuu huomenna New Yorkiin, jossa vietetään vielä viikko ennen kotiin paluuta. Toivottavasti säät olisivat vähän paremmat kuin kesällä, kun taivaalta satoi vettä lähes joka päivä. Viime reissulla ehdittiin käymään lopulta niin monessa turistikohteessa, että nyt taidetaan mennä ilman suurempia suunnitelmia ja katsella mitä päivät tuovat tulleessaan.

Tänään ollaan kuitenkin otettu vielä kaikki ilo irti Chicagosta ja viimeisestä päivästä täällä. Käytiin aamulla koko perhe luistelemassa Millenium Parkissa ja tyttökin sai kokeilla luistimia ensimmäisen kerran. Sen jälkeen käytiin vielä hörppäämässä kaakaot ja mentiin yhteen parhaimmista ravintoloista, joka ollaan löydetty. Jos joku eksyy tänne suunnalle, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Sweetwater Tavern and Grille -ravintolaa, joka löytyy Loopista ihan Millenium Parkin vierestä. Siellä ei varmasti jää nälkä, mutta ruoka on myös hyvää ja terveellisiä vaihtoehtojakin löytyy. Ravintola on myös mukavan rento paikka ja tuntuu olevan myös paikallisten suosima.

Illasta mentiin vielä käymään John Hancock Observatoryssa katselemassa maisemia ja syömässä yhdet herkullisimmista juustokakuista Cheesecake Factoryssa. Jos on yhtään juustokakkujen ystävä, niin Cheesecake Factory on kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen. Ravintolan ruokalista on todella laaja ja juustokakkujakin on melkein 40 erilaista!

Nyt kun selailin kuvia päivältä, niin ei ole tainut kameramies pysyä oikein vauhdissa mukana, mutta ehkä näistä maisemakuvista saa jotain selkoa :)
 

Viimeiset kaksi viikkoa ovat kyllä osoittaneet, ettei tehty huonoa valintaa ja tullaan varmasti viihtymään täällä seuraavat kaksi vuotta. Lapsille löytyi pari mukavaa tarhaa, joista toivottavasti toiseen pääsevät ja loistava asuntokin olisi samassa korttelissa. Joten innolla kyllä odotetaan kevättä/kesää!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Kiva kun löysitte mukavia tarhoja - se on iso juttu lapsille ja meille vanhemmille. Menee työpäivät paremmin kun tietää että lapset ovat hyvässä hoidossa :)
  New Yorkiin mäkin haluan päästä. Häämatkammekin on vielä tekemättä..
  Mukavaa sunnuntaita
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsisitte tekemään häämatkanne vaikkapa juuri New Yorkiin, kun sen aika on :) Ihanaa viikon alkua myös sulle Sanna!

   Poista