perjantai 4. lokakuuta 2013

Ruokapöydän ääressä

Perjantai on taas täällä! Mulla alkoi viikonloppu pienellä shoppailureissulla Fredan sisustusliikkeissä ja sen jälkeen kävin vielä ostamassa maaleja viikonlopun tuunailuprojekteihin. Mutta sitä ennen on aika vaan rauhoittua perheen kesken <3 

Meillä on olohuone ja varsinkin ruokapöydän tila kokenut viime aikoina pienimuotoisia muutoksia. Revin nimittäinkin useamman kuukauden pohdiskelun jälkeen lopultakin olkkarin seinältä tapetit irti ja maalasin seinän beigeän sävyllä. Sävy ei ole ehkä ihan sitä mitä hain, joten jossain vaiheessa on luvassa uusi kokeilu. Teetätin myös suurennoksia ottamista valokuvista matkoilta :) Ruokapöytäkin on saanut uuden valaisimen, kun ostin kauan haaveilemani Tine K:n valaisimen <3 Pohdin pitkään Tine K:n ja erilaisten puusta valmistettuja valaisinten väliltä, mutta tämä  Tine K:n valkoinen valaisin on ihan täydellinen! Tänään kerkesin vielä iltapäivästä maalaamaan pirttikaluston penkin uudella Tikkurilan Helmi himmeällä valkoiseksi :) Mutta eiköhän näistä tule otettua vielä lisää kuvia, kunhan on valoisampaa :)

 




Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

17 kommenttia:

  1. TineK - aivan ihana<3 Mun haaveissa ainavain! Pöyt'ryhmä kokonaisuudessaan näyttää tosi upealta, lisää kuvia vaan kehiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Laitan kyllä kuvia tulemaan lisää, kunhan saan aikaiseksi ottaa niitä :)

      Tuo Tine K:n valaisin on vaan niin ihana <3

      Poista
  2. Kaunista ja ihana tuo Tinen valaisin!

    VastaaPoista
  3. Kaunista <3 ihanan tunnelmallista.

    VastaaPoista
  4. Tunnelmallista! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  5. Näyttää todella upealle!! Ihanan kodikas ja tyylikäs kokonaisuus tuo teidän ruokailutila! Lisää kuvia toivon siis minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia sun ihanista sanoista :) Lupaan vielä ottaa lisää kuvia olkkarista ja ruokailutilasta :) Täällä alkaa olemaan vaan jo vähän liian pimeään suurimmaksi osaksi päivää, että saisi kunnon kuvia :/

      Poista
  6. Ihanan seesteinen, raikas ja tunnellmallinen ruokailutila.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihanaa, että tuo ruokailutilan tunnelma välittyy ruudun toisellekin puolelle :)

      Poista
  7. Kaunis ja niin ihanan vaalea ja raikas ruokailutila! :)

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis kokonaisuus - lisää kuvia ehdottomasti.
    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  9. Kaunista ja tuo valaisin on kaunis!!

    VastaaPoista