keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kun unelmat toteutuvat

Antaa kuvien kertoa, missä oltiin ja mitä koettiin...

 

 

Käytiin siis Pariisin Disneylandissa. Mulla ei riitä vielä sanat kertomaan, miten ihana reissu oli. Onneksi haaveet on tehty toteutettaviksi ja nyt yksi isoimmista haaveistani on toteutunut. Matka oli aivan mieletön kokemus sekä itselle että lapsille <3

Satumaista loppuviikkoa kaikille! <3

10 kommenttia:

 1. AWWWW!! Satumainen paikka <3 <3 Ihana, että teillä oli ihanaa!!!

  VastaaPoista
 2. Oi että! Oli varmasti upea elämys!! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Me kävimme tuolla joitakin vuosia sitten, ja tykkäsimme siitä kaikki. Voisin hyvin mennä uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä enää ihmettele yhtään, että paikka vetää vuodesta toiseen ihmisiä käymään :) Voi kun mekin päästäisiin vielä joku vuosi takaisin :)

   Poista
 4. Varmasti on ollut unohtumaton ja mahtava kokemus! Toivottavasti itsekin joskus pääsis tonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti unohdeta koskaan tätä kokemusta, oli sen verran hieno kokemus :) Toivottavasti säkin pääsisit joskus vielä käymäään tuolla :)

   Poista
 5. Huikea paikka, ihan varmasti! Itsellä on myös haaveena mennä jonain päivänä sinne aitoon ja oikeaan. Muutama vuosi sitten oli ajatuksena, mutta sitten meninkin Nykiin ensimmäistä kertaa ja nyt en meinaa osata päästää siitä kaupungista irti ;)jäi sitten se Disneysland kokematta silloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele, jos New York vetää takaisin uudestaan ja uudestaan :) Jos pitäisi valita joko New York tai Disneyland, niin en kyllä tiedä kumman valitsisin. Kummatkin ovat kyllä kiehtovia paikkoja, joihin haluaa palata takaisin. Suosittelen kyllä käymään ainakin kerran Disneylandissa, jos vaan mahdollista :)

   Poista