sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Uusi kerrossänky

Kotona ollaan. Viikonloppu meni Pariisissa minilomalla ja varmastikin kuvia sieltä tänne myös laittelen, kunhan olen saanut ne selattua läpi, mutta sitä ennen kuvia siitä kauan odotetusta kerrossängystä. Sänky saapui meille reilu viikko sitten ja se on kyllä ollut toimiva ja lasten mieleen. 

Kerrossänky on AVA Roomin valkoinen Kids-sänky. Sänky tuli meille neljässä eri paketissa ja yhteensä siinä oli 9 eri kappaletta ja oli kyllä harvinaisen helppo kasata. Jopa helpompi kuin Ikean huonekalut. Sainkin itse kasattua sängyt päivällä lasten kanssa ja illasta vain nostettiin miehen kanssa yläsänky alasängyn päälle.


Silloin kun lapsille alettiin kerrossänkyä etsimään, ongelmana oli monesti tikkaat, joita oli vaikea kiivetä ylös. Näissä tikkaissa sitä ongelmaa ei onneksi ole, vaan poikakin pääsee helposti kiipeämään omaan sängyynsä.


Yläsängystä löytyy myös onneksi tarpeeksi korkea reuna pojalle, joten ainakaan vielä ei ole kuulunut "töps" yöllä ja toivottavasti ei kuulukaan :)Kummankin sängyn pohjalevyistä löytyy myös hieno yksityiskohta, kun pohjalevyihin on tehty hengitysreiät parempaa ilmanvaihtoa ajatellen.


Sänky on siis kaunis ja toimiva. Ja varsinkin lasten mieleen. Poika on myös vihdoinkin löytänyt paikan, jonne voi mennä leikkimään omia leikkejään ilman, että pikkusisko tulee sotkemaan leikit :D

Nyt lasten kanssa iltasadun pariin ja sen jälkeen matkalaukkujen purkuun :)

Aurinkoista viikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Uusien kalusteiden myötä huoneen ilme on kyllä muuttunut aika paljon :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo sänky ja koko huone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täälläkin tykätään kovasti sekä sängystä että huoneesta <3

   Poista
 3. Sänky on ihana, kuten koko huonekin! Minkäs ikäisiä teidän lapset on, etenkin tuo yläsängyssä nukkuja? Meillä mietitään myös kerrossänkyä, kun pienimmän olisi aika muuttaa isoveljen kanssa samaan huoneeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on 2-vuotias tyttö ja 4-vuotias poika :) Hyvin on kyllä esikoinen tottunut nukkumaan ylhäällä, eikä vielä ainakaan ole sieltä tippunut :) Pienempi taas on onneksi vielä sen verran pieni, ettei edes vielä yletä kiipeämään ylös :)

   Poista