torstai 27. kesäkuuta 2013

Jotain uutta

Täällä on viikko mennyt taas aivan liian nopeasti. Tietokonekin on saanut olla pöydällä pölyttymässä, kun aika on mennyt ulkona olemiseen ja pieneen shoppailukierrokseen. Mutta on meillä kotonakin jotain tapahtunut tai oikeastaan aika paljonkin. Harmi vain, että tänään kun vihdoinkin olisin kerennyt kuvaamaan pitkästä aikaa kotona, oli niin pimeää ja harmaata, että kuvista tuli joko ylivaloittuneita tai kamalan tummia. Muutenkin tuntuu, että kotona on jotenkin paljon vaikeampaa kuvata kuin matkoilla. Noh, ehkä se tästä. Ikkunalaudalle ostin viikolla pitkään haaveilemani valkoisen Nappulan ja Pentikin pöytävalaisimen tunnelmaa luomaa. Mietin kyllä valaisimen kohdalla pari kertaa, mutta se sopii kyllä aivan täydellisesti ikkunalaudalle. Nyt vain odotellaan pimeneviä syysiltoja :)Meillä on ollut viimeisen vuoden ajan, kun ollaan tässä kodissa asuttu, ollut tarkoituksena ostaa pienempi sohva ja telkkari, jotka eivät valtaa puolikasta olohuonetta. Nyt ollaan vihdoinkin päästy siihen pisteeseen, että ollaan saatu ostettua uusi telkkari ja uusi sohva on tilauksessa. Telkkari vaihdettiin huomattavasti pienempää 32 tuuman telkkariin 40:n tuuman jättiläisestä. Vähän on ollut totuttelemista pienempään telkkariin, mutta on kyllä hienoa, ettei telkkari näytä enää valtaavan puolikasta seinää. Nyt kun kerran ostettiin uusi telkkari, niin ostettiin samalla sellainen, jossa on myös nettiyhteys. Niinpä saadaan katsottua elokuviakin suoraan esim. Netflixistä, vaikka ei meillä kovinkaan usein leffoja katsella. Ehkä tulee enemmän katsottua Mansikka-Marjaa ja muita lastenohjelmia :D Vielä pitäisi säätää johdot piiloon.


Sohva tilattiin Vepsäläiseltä. Tuskailin monta viikkoa sohvan kanssa, koska suurin osa kolmen hengen sohvista on liian leveitä ja kahden hengen sohvat liian lyhyitä. Onneksi kävimme tällä viikolla Vepsäläisellä paikan päällä kokeilemassa sohvia ja täydellinen sohva löytyi vasta, kun olimme jo lähdössä kaupasta pois. Koko perhe rakastui Sitsin Colorado-mallistoon. Täydellinen löhösohva <3 Pieni neiti meinasikin käydä jo kaupassa sohvalle nukkumaan. Oli vissiin sen verran hyvin upottava ja pehmeä :D Ainoastaan värivalinta tuotti ongelmia, niinpä sainkin kotiin kolmen erilaisen kankaan mallikappaleet kokeiltavaksi ja lopullinen valinta oli aika selkeä: valkoinen. Joo, puhtaan valkoinen. Onneksi sohvassa on irtopäälliset ja meillä pesukone. Ehkä valintaa helpotti myös se, että meillä on ollut aiemminkin valkoinen sohva, joten tiedetään mitä tilattiin. Muut vaaleat sävyt näyttivät myös niin likaisilta seinää vasten, että ei juurikaan ollut vaihtoehtoja. Nyt vain joudutaan odottamaan 6-7 viikkoa, että päästään löhöilemään uudessa sohvassa <3 Vanha sohvakin taitaa saada uuden hyvän kodin.


On täällä tapahtunut jotain muutakin, mutta tänään oli niin karmea sää, että joutuu ottamaan joku toinen päivä uusia kuvia :) Sitä ennen meidän perhe lähtee kuitenkin pienelle matkalle, joten blogiin tulee taas pieni tauko. Palaillaan taas, kun tullaan takaisin kotiin. Sen jälkeen ollaankin jo vähän pidemmän aikaa kotona, ehkä :)


Ihan mahtavaa loppuviikkoa myös kaikille teille! <3

14 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus ikkunalla ja minkä ihanuus sohvan olette löytäneet... itsekkin haaveilen valkoisesta sohvasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa tuosta kokonaisuudesta ikkunalla :) Sohva on kyllä ihana, vaikka vähän tuo valkoinen väri pelottaa :) onneksi päälliset saa pestyä tarvittaessa :)

   Poista
 2. Kaunis sohva on teille tulossa! Ja mä vaihtaisin meidän yläkerran 40-tuumaisen telkkarin pienemään ihan just, mutta Isäntä on toista mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä kaunis ja pehmoinen :) Hassuja nuo miehet, kun ne ei yleensä suostu vaihtamaan telkkareita pienemmäksi :D meilläkin kesti vuoden, ennen kuin onnistui :)

   Poista
 3. Kauniin näköistä. Ja mukavan näköinen sohva, ihana. Aurinkoista viikonloppua!

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Sohva on kyllä varsinainen löhösohva ja vielä ihanampi luonnossa kuin kuvassa. Aurinkoista loppuviikkoa sullekin :)

   Poista
 4. Kaunis lamppu ja ihana on tuleva sohvanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on kyllä tosi kaunis :) sohvaa odotellaan jo kovasti :)

   Poista
 5. Tosi kauniin näköistä. Toi ikkunalauta asetelmineen on niin ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Tykkään kanssa tuosta ikkunalaudan asetelmasta kovasti :)

   Poista
 6. Kaunis sohva tulossa :) Itse voisin myös vaihtaa tvn pienempään, mutta mies ei ikinä suostuisi. Mielummin haluaisi vielä isomman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva <3 Taitaa olla vissiin aika yleinen ongelma, ettei miehet suostu vaihtamaan pienempään telkkariin :) Ja toinen väännönaihe on kaikki elektroniset laitteet, kuten kaiuttimet ja tietokoneet :D

   Poista