tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tulppaaneja ja Nappula

Meille on tullut ensimmäisen kerran tulppaaneja. Poika oli sanonut mummillensa haluavansa värikkäitä kukkia synttäreille, joten mummi toi sunnuntaina erivärisiä tulppaaneja. Meillä ei tosiaan ole koskaan ennen ollut tulppaaneja, koska emme ole olleet niin kukkien perään. Miehen kanssa ollaan pysytty lähinnä ruusu/lilja -linjalla, mutta ovathan nämä kivaa vaihtelua ja värikkäitä ainakin. Anoppi toi myös vihreän Nappulan, joka sopii väriltään ainakin nyt pääsiäiseen.
Tällä tytöllä alkaa tänään 6 viikon treeni Helsinki City Runia varten. Ja siihen tarvitaan jo pieni ihme, jos 39 päivän päästä jaksan juosta 21,1km. En ole nimittäin päässyt lenkille moneen viikkoon sitkeän flunssan takia, joten aika nollasta lähetään liikkeelle. Viime vuonna onnistuin sössimään HCR:n liikaharjoittelulla ja nyt mennään sitten liian vähällä harjoittelulla :) Onkohan kukaan muu mukana lähtöviivalla? :)

Hauskaa tiistaita! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä tulppaanikimppu! Täytyy itsekkin vielä viikolla hakea kukkia Pääsiäiseksi kotiin kun muuten en niin Pääsiäistä koristele. Söpö on nappulakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukilla on kyllä helppo saada väriä kotiin. Meilläkään ei varmastikaan hirveästi pääsiäistä koristella, joten nuo kukat tuovat ainakin sitten vähän väriä.

   Poista
 2. Kauniit tulppikset ja tsemppiä harjoitteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) saa nähdä miten tytön käy :)

   Poista
 3. Ihana tuo nappula. ja toki myös tulppaanit :)
  Tsemppiä harjoitteluun! Kyllä nostan hattua kun ei minusta olisi tuollaiseen :D

  VastaaPoista