sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hylly makuuhuoneeseen

Viikko on mennyt taas hujauksessa, enkä ole kerennyt oikein koneellakaan olemaan. Kotonakin on viikon aikana tapahtunut vaikka mitä ja tänään saatiin vihdoinkin makuuhuoneeseen hylly, johon saan laitettua esille kirjoja sekä koriste-esineitä. Meille tulee mieheni kanssa huhtikuussa 2-vuotis hääpäivä ja olen meidän häistä säilyttänyt pari ohjelmalehtistä, kukkakorit, suklaarasiat sekä hääkakun koristeen muistona. Tässä kodissamme tavaroille ei ole oikein löytynyt omaa paikkaa, mutta nyt sain ne vihdoinkin esille makuuhuoneeseen. 


En tiedä olenko liian kriittinen vain mikä on ongelma, mutta jotenkin viimeisessä kuvassa tuo nurkkaus näyttää mun silmiin melkein liian levottomalta. Tuo taulukin tuntuu olevan vääränkokoinen tai väärässä paikassa ja kirjatkin tuovat melkein liikaa väriä nurkkaukseen, kun jakkara tuo jo väriä. Mitä mieltä olette? Onko nurkkaus jo vähän sekava vai katsonko mä vaan liian kriittisesti? Ehkä minimalistinen luonteeni nostaa taas päätään, kun tavaramäärä kasvaa? Toisaalta onhan tuo nurkkaus noin paljon kotoisampi kuin pelkkä nojatuoli yksinään.

Mitä parhainta alkavaa viikkoa kaikille!


p.s. sai kysymyksen liittyen edellisen postauksen soodaan ja siihen miten sitä käytetään puhdistuksessa. Itse kaadaan soodaa reilusti kostutettuun rättiin ja sillä hieron likaista pintaa. Lopuksi pinta vielä pyyhitään puhtaaksi ja tarvittaessa kuivataan. Toimii ainakin meillä! :)

10 kommenttia:

 1. Tuo tyyny edelleen huutelee mua! Siis Ikeasta?? WoW! En olisi uskonut! Justiinsa sovittiin ystävän kaa Ikeaan meno tämän kuun lopussa! Voi olla, et joudun ostaan! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ikeasta! :) Tuota myydään tyynynpäällisenä. Sisälle mahtuu ihan tavallinen 40x60cm tyyny. Hinta taisi olla jossain 10€ paikkeilla. Ihastuin kyllä kanssa tuohon tyynyn kuviointiin ja ekaa kertaa uskalsin ostaa musta-valkoisen tyynyn :)

   Poista
 2. Minusta nurkkaus näyttää kivalta. Vaikka itsekään en kovin paljoa sisustuksessa leikittele väreillä, minua ei haittaa yhtään, jos esim. värikkäitä kirjoja tai muita käyttöesineitä on hyllyillä tai kasoissa lattialla. Ne tuovat kotiin elämää ja se saa näkyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Se on kyllä totta, että elämä saa ja pitääkin näkyä ja meillä väriä löytyykin kiitettävistä muista huoneista. Ehkä sen takia haluaisinkin pitää makuuhuoneen mahdollisimman yksinkertaisena ja musta-valkolinjalla, kun väriä löytyy muualta ihan tarpeeksi, mutta näköjään värit tai ehkä elämän jäljet näkyy myös makkarissakin. Ja ehkä niin saa ollakin :)

   Poista
 3. Ei oo liikaa tavaraa, kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ehkä se on vain mun pään sisällä, että tavaraa olisi liikaa :)

   Poista
 4. Kiitti tosta soodavinkistä, taidan koklata! :)

  Ootko muuten tietoinen, että sulla on se varsin ikävä sanavahvistus-robotti päällä? Melkein tekisi aina mieli jättää kommentoimatta kun se tupsahtaa nenän eteen... oon kuullut samaa monen muunkin suusta. Mutta, ilman sitä tuskin sen kummemmin roskapostikommentteja tulee, mulla ei oo ainakaan tullut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman pitempiä selityksiä olen kyllä tietoinen tuosta sanavahvistuksesta eli se on ollut ihan tarkoituksella päällä :) mutta ehkä mä voin kokeilla, josko sen uskaltaa pitää pois päältä :)

   Poista