keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ideoita (lasten)synttäreille

Nyt kun pojan synttärit on ohi, olen taas muutamaa synttäreihin liittyvää ideaa rikkaampi, joita varmasti tulee käytettyä jatkossakin. Itse rakastan lasten synttäreitä ja jokaisiin synttäreihin yritän keksiä ja löytää jotain uutta, mitä en ole aiemmin kokeillut. Tänä vuonna kokeilin ensimmäisen kerran pompomeja ja synttäriviiriä.

Lapset leikkivät synttäreillä myös "Muumipeikolle häntä" -leikkiä, joka on sama leikki kuin "Aasille häntä". Muumipeikon ja erillisen hännän teimme pahville, joka on maalattu valkoiseksi. Lapset tykkäsivät tosi paljon tästä yksinkertaisesta leikistä.Tein myös kuvankäsittelyohjelmalla Muumipeikkoja, joissa lukee tarjottavat ruuat. Kuvat on tulostettu tarrapaperille ja kahden paperin väliin on laitettu coctailtikku.


Synttärikoristeet ovat saaneet olla vielä toistaiseksi paikoillaan, kun saimme vielä tänään vieraita kylään, mutta ehkä pikku hiljaa viirit ja pompomit on syytä siirtää kaappiin piiloon ja keskittyä pääsiäiseen. Ensin kuitenkin syömme vielä loppuun kakun, jonka tein vielä täksi päiväksi. Meillä perinteinen mansikkatäytekakku on ehdottomasti se suosikkikakku lasten mielestä.


Makeaa keskiviikkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja raikkaan pirteä synttärikoristelu. Osaatko tehdä noin hienoja kakkuja, wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkäsin itsekin koristeiden värikyydestä ja niin taisi tykätä poikakin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tosi makoisan näköinen kakku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kakku oli kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin :)

   Poista
 3. Näyttää siltä, että Niklaksella on ollut mieluisat juhlat! Kivoja koristeita ja kauniita värejä! Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa pääsiäistä sullekin! Poikakin sanoi, että juhlat olivat kivat, joten tehtiin varmastikin koko perhe onnistuneet juhlat :)

   Poista
 4. Sää oot oikea tehoäiti! Sulta luonnistuu kaiken kivan näpertely, ollapa lapsesi :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kakku ja kivat koristeet!! Lasten synttäreitä on kyllä kiva laittaa. Harmi kun omat tytöt on päättäneet syntyä peräkkäisinä päivinä niin pääsen järjestämään juhlia vain kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru :) Lasten synttäreitä on kyllä tosiaan kiva laittaa :) Aikamoinen sattumus, että ovat lapsesi ovat syntyneet peräkkäisinä päivinä :) Silloin ei kyllä varmastikaan kannata järjestää kahtia synttäreitä :)

   Poista
 6. Upea kakku ja mahtava nimi pojalla :)

  Terveisin, uusi liittynyt lukija ja niklas-pojan äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa lukemaan höpötyksiäni. Pojallasi on kyllä kanssa mahtava nimi ;)

   Poista