maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jakkara kevään värissä

Jos eilinen aamu alkoi siivoamalla, niin tänään aamu alkoi maalaushetkellä. Kyllä huomaa, että täällä aletaan päästä taas kiinni arkeen. Tikkurilan herkullinen Capri-sävy (Y370) on ollut aika paljon nyt esillä eri blogeissa ja viimeisimpinä Jonskun Valoisaa vaaleaa -blogissa, joten ajattelin kokeilla sitä itsekin. Väri on mintunvihreä, mutta tietyssä valossa muistuttaa paljon turkoosia. Testikohteeksi joutui pieni lypsyjakkara.

Ja mihin hävisi yksi kirja kuvasarjan keskimmäisestä kuvasta? Ilmeisestikin isin kirjat olivat sen verran mielenkiintoisia rakkaille kuvausapulaisia, että niitä piti selata hiukan kesken kuvausten. Poikanikin innostui tänään ottamaan kuvia, joten otettiin nämä kuvat yhdessä niin, että äiti piti kameraa ja poika painoi nappia. Sen jälkeen etsin pojalle vanhan digikameran, jolla poika on saanut ottaa itse kuvia pitkin päivää :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihana väri ja söpö jakkara :)

  VastaaPoista
 2. Oih, onpas ihastuttava jakkara! Olenpas kuitenkin tylsä ja kiinnitän huomioni juohonkin ihan muuhun ja tiedustelen, onko tuossa tuolissa jokin irroitettava huppu? Jos on, mistä olet sen hankkinut? Olen itse miettinyt samantapaista juuri tuon muotoiselle tuolille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolissa on kyllä irroitettava huppu. Tuoli on Ikean Tullsta-lepotuoli, ja päällinen on Ektorp Tullsta -päällinen. Tässä vielä linkki päälliseen http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40061845/ :) En osaa kyllä sanoa miten tuo päällinen sopii muiden valmistajien tuoleihin :/

   Poista
 3. Kiva tuoli ja ihana jakkara, noi värit,aaaaw! Ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin on :) Tarttui mukaan Ikeasta, kun siellä viimeksi kävin :)

   Poista
 5. Ihana tuo mintunsävyinen jakkara! Voi että, rupee tekemään mieli minttua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo minttu on kyllä aika herkullisen värinen! :)

   Poista