tiistai 19. maaliskuuta 2013

Taideteos by N&K :)

Meillä tämä maalaaminen on lähtenyt ehkä vähän jo käsistä :) Jos on poika ja äiti, jotka tykkäävät kummatkin maalata, niin voitte varmastikin arvata, mitä nämä kaksi tekevät viettäessään kahden keskistä aikaa? Maalaavat :) Idea syntyi ihan vahingossa, mutta pojan kanssa ollaan ihan innoissamme lopputuloksesta. 

Kävin eilen hakemassa varastosta toista maalausprojektia varten ohutta vanerilevyä, josta jäi yli tämä isompi levyn palanen. Samalla kun itse pohjamaalasin toista palasta, poika sai itse pohjamaalata tämän valkoisella. Sen jälkeen poika sai itse päättää millä maaleilla haluaisi vaneria vielä maalata. Vanerin kuivuttua keksittiin laittaa maalarinteippiä sikin sokin ja maalata jokainen syntynyt alue eri värillä. Lopputuloksesta tuli kyllä tosi hauska ja sopii meille ihan täydellisesti. Tässä siis minun ja poikani taideteos :)


Mun pitää laittaa myös pari kuvaa pojan ja minun tekemistä cake popseista, joita tehtiin viikonloppuna. Olen kyllä iloinen, että poikani haluaa jatkuvasti auttaa minua kaikessa mahdollisessa ja tietenkin annan auttaa niin paljon kuin mahdollista. Cake popsejakin koristeltaessa poika sai itse kastaa pallot suklaassa ja pyöritellä strösseleissä. Ja kuinka kivoja niistä tuli.Cake popsien reseptin otin suoraan Kinuskikissan sivuilta täältä. Näitä herkkuja nähdään varmastikin myös pojan synttäreillä viikonloppuna :)


Mukavaa tiistaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuo taulu! Niin kaunis ja ihana työ lapsen kanssa yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapsen kanssa yhdessä tehdessä työkin saa ihan erilaista tunnearvoa :)

   Poista
 2. AWW :):):) Ihania jutskia!! Ja toi on niin parasta lapsille, kun saa äipän kaa touhuta :))

  Ihanaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Äitikin tykkää, kun saa touhuta pikkuapurin kanssa :) Ja mikä on parempi tapa opettaa lapsille asioita, kun antamalla lasten kokeilla itse niitä? :)

   Ihanaa päivää sullekin! <3

   Poista
 3. Aivan mielettömän upea, värit sointuvat niin hyvin yhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäis varmaan antaa pojan useammin päättää kotimme väreistä ja katsoa mitä syntyy :)

   Poista
 4. Ihanat! Toi taulu on siis mieletön, ottaisin mielelläni meillekin :)

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin kommentteihin, taulu on tosi hieno! Ja ihanat värit olette siihen kyllä keksinyt! :) Ja nam nuo cakepopsit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä poikaa kiittäminen väreistä :)

   Poista
 6. Ihan mielettömän upea idea!! Ihan loistava, vau!! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva tuo taulu! Ja mukavaa että otat lapsen mukaan puuhailuihin, se on hänestä varmasti mukavaa ja jos tulevaisuutta ajatellaan niin luovia poikaystäviä ei tässä maassa ole liikaa, hehe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä mä yritänkin opettaa pojalle mahdollisimman paljon kaikkea, kun ei aina pojan isältä nuo hommat onnistu :D Meillä onneksi suutarin lapsella on kengät, kun olen omalta isältäni oppinut pienestä pitäen tekemään käsillä asioita ja saman haluan opettaa omille lapsilleni :)

   Poista