maanantai 25. maaliskuuta 2013

Räpellys

Minun piti tehdä tämä postaus jo lauantaina, mutta kiireessä jäi tekemättä. Tänään taas ajattelin ottaa lisää kuvia synttäreiden koristeluista, mutta kameran sijaan leikinkin legoilla. Voin sanoa, että meillä alkaa olemaan pienimuotoinen legokaupunki pikku hiljaa :) Saattekin nyt synttäriteeman sijaan muutaman kuvan meidän kodista ennen synttäreitä. Ja postauksen otsikko johtuu tästä...


Räpellyksestä, jonka maalasin viime viikolla :) Hopeista Miranolia, mustaksi maalattua Tunto Hienoa sekä vanhaa teippiä :)Tältä meillä näytti lauantaina...
Mukavaa maanantaita! :)

10 kommenttia:

 1. Kaunista. Tuo oksatapetti on ihana - harmi, että meille ei voi oikein mitään kuviotapettia harkita, kun joka seinä on tauluja täynnä. Mutta joskus mä vielä repäisen;)
  Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oksatapetti on kyllä kanssa siitä hankala, että samalle seinälle ei oikein tauluja laiteta :/ ja mä taas kaipailisin tauluja olohuoneeseenkin :) mukavaa viikkoa sullekin :)

   Poista
 2. Kaunista käsityötä, ihania kuvia maanantai-illan iloksi :)

  VastaaPoista
 3. Ompas teillä kaunis makkari. Ihanan tunnelmallinen! MIllä nuo pompomit on kiinni katossa? Oliko teillä just sopivasti koukut noilla kohdin vai keksitkö jonkun muun millä ne pysyy katossa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo pompomit roikkuvat tosiaan koukuissa, jotka olivat jo valmiiksi katossa kiinni :)

   Poista
 4. Moikka.. eksyin blogiisi ja ihailin kuviasi. Kiinnitin huomiota keittiön taustaan. Millä pinnoitteella/maalilla pinta on tehty ja millä tekniikalla? onko käytössä hyvä, kestääkö pyyhkimistä tms.?
  kiitos vastauksista suuresti etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Tuo seinä on tehty ensin Tunto Hieno maalilla, niin että levitin maalia tapettilastalla sikin sokin, niin että syntyi noita jälkiä. Ja sen jälkeen maalasin vielä Luja-maalilla, jotta kestää kosteutta ja pyyhkimistä. Meillä on ainakin toiminut todella hyvin ja olen tykännyt pinnasta tosi paljon.

   Poista
 5. Teillä on tosi ihanan näköinen koti!

  VastaaPoista