maanantai 11. maaliskuuta 2013

Sieltä ja täältä

Tänään on vuorossa muutama viime viikon yksittäinen kuva, joista en saa oikein tehtyä mitään tietyn aiheen postausta yksinään, vaan ne on helpompi kasata yhteen "sieltä ja täältä" -kuviin.

Löysin viime viikolla Ikeasta kivan värikkään tarjottimeen muutamalla eurolla ja maalasin sen kaveriksi purkin kannen samalla sävyllä kuin lypsyjakkaran. Poikani on kuitenkin sitä mieltä, että kansi ei ole kivan värinen ja meidän pitäisi laittaa vanha kansi takaisin purkkiin :D


Ikkunalaudalla on tällä hetkellä Naistenpäivänä saamani vaaleanpunainen ruusu ja lilja kaunistamassa näkymää. Maljakko on myös ostettu aiemmin Ikeasta 10€:lla. Tykkään kovasti tuosta maljakon muodosta.Eteisen liitutaulunainen on saanut kannettavaksi muovisen korin, johon on helppo kerätä mainosposti ja viedä siinä roskikseen. Kori löytyi viime viikolla Tiimarista muutamalla eurolla. Ei ehkä mitenkään kaunein kori, mutta ainakin ajaa asiansa. Liitutauluhahmot ovat vieläkin kovassa käytössä, mutta ehkä enemmänkin ripustuspaikkana kuin itse liitutauluna.


Hakaniemen Sokokselta taas löytyi viime viikolla alle 2€:lla poistossa olleita hammasharjamukeja neljässä eri värissä. Itse ostin 3kpl:ta, kun en osannut päättää minkä värisenä ottaisin. Yksi niistä on tämä oranssi, joka päätyi eteisen koppiin säilytyskipoksi. Vierelleen se sai keittiön pöydältä H&M:n sinisen kynttiläkipon ja valkoisen pallokynttilän.


Samat värit löytyvät eteisen uusista tauluista, jotka tein värikkäästä kankaasta, joka löytyi Eurokankaasta. Kangas maksoi 11,90€ metriltä, joten ei jäänyt tauluille paljoa hintaa. Kehyksetkin ovat Ikean Saxnäs-kehykset, jotka vaan maalasin valkoisiksi.


Ja vielä koko kuvaa meidän väripommista ilman valoa. Ihme ja kumma ettei seinien tumma väri ei ole vielä käynyt ahdistamaan, mutta eteiseen on tulossa jollain aikataululla kuitenkin pienimuotoisia muutoksia, joilla siitä on tarkoitus saada vähän avarampi. Seinien väri varmaankin pysyy samana, joten muutokset kohdistuu huonekaluihin. Tilasta puuttuu edelleen kattovalo, joten vielä toistaiseksi pitää pärjätä seinä- ja lattiavalaisimilla. Ja joo, tiedän ettei lattiavalaisimen varjostin ole "oikein" päin, mutta näin Ikeassa aiemmin varjostimia näin päin laitettuna, joten oli hauska kokeilla varjostinta itsekin näin päin.


Ja tunnistatteko mikä jakkara tuossa viimeisessä kuvassa on? Viimeksi jakkara oli sininen ja löytyi makuuhuoneesta, mutta nyt maalasin sen väreillä, jotka löytyvät myös käytävän sabluunakuvioista.

Tästä postauksesta tulikin nyt "pienellä rahalla ja helpoilla tuunauksilla uutta" -postaus :)

Hyvää viikkoa kaikille!p.s. Otin sanavahvistuksen kokeiluksi pois käytöstä, joten ainakaan toistaiseksi ei tarvii enää taistella sen kanssa kommentteja jättäessä. Olen iloinen jokaisesta mukavasta ja kehittävästä kommentista, jonka jätätte, joten toivottavasti kommentointi on nyt hiukkasen helpompaa :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös tuosta Ikean maljakon mallista, mutta nyt ei saa sortua mihinkään uuteen ennenkuin vanhasta on päästy eroon. Nuo eteisen taulut on kivoja - antavat väriä ja raikastavat. Ja nopeat vaihtaa välillä uusiin kankaisiin;)
    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Olipa kivan näköisiä juttuja! Hyvä että eksyin blogiisi :)

    VastaaPoista