lauantai 19. tammikuuta 2013

Uudet tyynynpäälliset

Sain eilen vihdoinkin uudet H&M:n tyynynpäälliset, jotka tilasin reilut 2 viikkoa sitten. Muutaman kerran kävi mielessä, että eikö olisi ollut helpompaa käydä ostamassa ne parin kilsan päästä kaupasta, mutta nyt ne on onnellisesti perillä. Vanhat lättänät koristetyynyt saivat siirtyä sohvalta makuuhuoneeseen ja sieltä varmaankin vielä myöhemmin kaapin perukoille.

Kaikki H&M:n sivuilla käyneet varmaankin arvaavat mitä kuvioita ja värejä tyynyistä löytyy. Tilasin kaksi beigea sekä kokeiluksi yhden vaalean turkoosin.



Nyt pitäisi vaan osata päättää ottaisinko tuon turkoosin tyynyn sohvalle vähän väriä tuomaan vai pitäisinkö sohvanurkkauksen värimaailman beigeänä. Tuohon pieneen ikkunasyvennykseen tekisi mieli ostaa H&M:sta pari ihanan turkoosia kynttilää.





 Tämän pikaisen postauksen myötä toivotan teille hyvää viikonloppua!

20 kommenttia:

  1. Ihana nurkkaus. Mun mielestä toi turkoosi tyyny on kuin karkki, tosi herkku! Eli pidä se, sopii hyvin muihin sävyihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Munkin mielestä tuo tyyny on tosi herkullisen värinen :)

      Poista
  2. Kiva piristys beigen värimaailman lisäksi tuo vaalea minttu :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä kuin ylemmät, että pidä minttu! Sopii hyvin väreihin ja piristää kivasti :) H&M:n turkoosia kynttilä oliskin kiva lisä myös meille. Pitää vähän miettiä että mitä muuta sitä tilaisi, kun se on tosiaan kuitenkin helpompaa kuin liikkeeseen meneminen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käväisin torstaina itse liikkeessä ja siellä kaikki tuotteet näytti vielä herkullisemmalta kuin netissä. Olisin voinut ottaa kaikki turkoosit kipot ja purnukat mukaan samantien. Ja kuinka hölmöä, että odotan postitse pakettia kaksi viikkoa ja sillä aikaa kävin kahdesti kaupassa ihailemassa purnukoita ja tyynyjä :)

      Poista
  4. ihanan näköstä! iha osuu nappiin oman makuni kanssa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Kävin vähän kurkkailemassa sun blogia ja jään varmasti seurailemaan sitä :)

      Poista
  5. Hei, tulin vastavierailulle ja linnoittauduin asukiksikin;) Tuota teidän oksaseinää ei parane näyttää meidän perheen nuorelle oksahullulle miehelle - olisi pian edessä huoneen tapetointi;) Itsekin kyllä tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vastavierailulle ja vielä linnoittauiduitkin :) Heh, näytä vaan :) tuo tapetti on mielestäni sen verran laadukastakin, että suosittelen sitä kyllä muillekin :)

      Poista
  6. Kauniit tyynyt, niin keväiset :)

    Ihana nurkkaus, kaunis tuo tapetti! Kaikki mätsää niin hienosti yhteen :)turkoosia meinaan varmasti minäkin hankkia kevätkotiin ja pinkkiä mitä luultavimmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku! Pinkki on meilläkin ( tai siis mullakin) vähän harkinnassa, mutta saas nähdä miten käy :)

      Poista
  7. H&M Home on aivan ihana kauppa. Ja noi sohvatyynyt ovat ihanan keväiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Varsinkin nyt kevätmallistosta löytyy tosi paljon kaikkea kivaa :) Nuo tyynyt kyllä tuovat keväistä ilmettä, ja tykkään niistä kovasti kun niitä olen nyt pari päivää niitä ihastellut :)

      Poista
  8. Minä pitäisin mintunvärisen kyllä nurkkauksessa, ihanan pirteä! :) Käyhän kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle haaste. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöppis kovasti haasteesta! Olin positiivisesti tosi yllättynyt, että sain sellaisen haasteen :) Mintunvärinen tyyny on kyllä löytänyt oman paikkansa tuosta nurkkauksesta. Saa jäädä siihen kevättä tuomaan :)

      Poista
  9. Tää oli kiva sneak peek; tilasin juuri pitkällisen harkinnan jälkeen samoja vaalean turkooseja tyynynpäällisiä! Mietin ensin, että ovatkohan vähän turhan hempeän pastillit meidän makuun, mutta näissä kuvissa näyttää tosi hyviltä - keväisen raikkailta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä tykännyt tuosta turkoosista tyynystä ja varsinkin kun se on ensimmäinen pastillinvärinen tyynynpäällinen, minkä ostin. Se on kyllä niin makukysymys mistä tykkää, mutta meille tuo väri on kyllä juuri sopivan keväinen ja raikkainen, eikä ollenkaan liian hempeä :) Toivottavasti tyynynpäälliset on sunkin mieleen, kun saapuvat :)

      Poista