maanantai 28. tammikuuta 2013

Pientä sälää purkissa

Kerääntyykö kenelläkään muulla kaikki pienet esineet ja tavarat jonnekin tiettyyn paikkaan? Edellisessä asunnossamme kaikki avaimista huulirasvoihin ja korvakuulokkeista lasten Kinder-yllätyksiin kerääntyi aina keittiön työtasolle. Tähän uuteen kotiin muuttaessamme olin sen verran fiksumpi, että ostin pikku kulhon, johon kaikki pieni sälä saa kerääntyä. Yleensä tuo kippo löytyy keittiön työtasolta kahvinkeittimen ja tiskialtaan välistä. 

Kauneussyistä tuo kulho ei ole tietenkään päässyt vielä yhteenkään kuvaan täällä. Samaisesta syystä ostin myös H&M:lta uuden purkin, jonka kansi peittää kaiken sälän piiloon. Ja pienellä tuunauksella siitä tuli juuri täydellinen meille. Maalasin purkissa olleen Bakery-tekstin piiloon liitutaulumaalilla ja nyt purnukkaa voi käyttää muuallakin kuin keittiössä. Maali levisi aika pahasti rajausteippien alle, mutta mielestäni lopputulos on melkein hienompi näin, kuin jos reunat olisivat suorat. Kerrankin siis jotain hyötyä, että rajausteipit pettivät pahemman kerran. Lopuksi vielä Stuff-teksti kylkeen ja se on siinä.Tältä purkki näytti ennen tuunausta:

Kuva lainattu hm.com

Hyvää tammikuun viimeistä maanantaita! :)

9 kommenttia:

 1. Kertyy ja se on niin raivostuttavaa, kun aina samassa paikassa rojua. Olen monta kertaa miettinyt purkkia, mutta olen ajatellut että se roju on purkin vieressä. Toimiiko teillä tuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toimii kyllä harvinaisen hyvin meillä :) saa nähdä miten nyt käy, kun kansi tuli tielle. Muistan kyllä kanssa kuinka raivostuttavaa se oli, kun aina siihen yhteen ja samaan paikkaan kertyi kaikki pienet tavarat :/

   Poista
 2. Mä mietinkin kun ensin katsoin vaan kuvaa, että millähän olet saanut tehtyä nuo mustan reunat. Tosi hyvä vahinko, just hieno noin!! :) Meillä kertyy kaikki sälä aina mikron päälle. Uuteen keittiöön otettiinkin integroitu mikro pääosin juurikin siitä syystä. Nytkin olen sitä yritänyt hillitä sellaisella säläpussilla jääkaapin vieressä, mutta nyt pullistelee sekä pussi että mikron päällys...

  VastaaPoista
 3. Tuo sälän kertyminen on ikuinen ongelma. Meillä ei edes mikään pieni purkki riittäisi.=P

  Hauska tuunaus!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin ihan sama ongelma! kiva tuunaus tuosta pukista :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa niin tutulta, siksi meillä on rottinkinen pieni kori, josta sitten tongitaan kaikki tarpeellinen :D
  Kurkkaas huomenissa blogiini, siellä on sulle tunnustus ja kilpailu ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä kertyy! Vielä etsiskelen sopivaa säilytysjuttua pikkutavaroille. Kiva purkki tuli tuosta :)

  VastaaPoista
 7. Lohduttavaa tietää, että muillakin on sama ongelma kaikkien pienten tavaroiden kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Tämä tuntuu ikuisuusongelmalta vähän kaikilla, sen huomaa täällä kun blogeja lukee. Tsemppiä pikkusälän selätykseen, täällä sama projekti menossa! :)

  VastaaPoista