perjantai 18. tammikuuta 2013

Auringonnousu

Kävin tänään aamusta ottamassa muutaman kuvan auringonnoususta Kaivarissa. Vaikka lämpömittari näytti 15 astetta pakkasta, niin ei haitannut mitään. Vaatetta vain päälle ja kamera kaulaan. Oli kyllä todella kaunista. Toivottavasti sain vangittua edes osan siitä kauneudesta omiin kuviin.
Tämän puun juurella otettiin myös vajaa kaksi vuotta sitten häämuotokuvamme ja sen vuoksi oli kiva saada kuvattua se mukaan kuviin.


Viikonloppuna on vuorossa vihdoinkin uusia kuvia meiltä kotoa, kun löysin makuuhuoneeseen uuden valaisimen. Valaisimesta puuttuu vain vielä suurin osa lampuista. Toivottavasti vuorossa olisi myös pientä askartelua, jos saadaan aikaiseksi ostaa uutta mustetta tulostimeen.

Aurinkoista perjantaita!

14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Meillä parin sadan kilometrin päässä mittari näytti aamulla yli 30 pakkasta, ei tullut mieleenkään pysähtyä kuvaamaan mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Luulenpa, että noin kovilla pakkasilla mäkin olisin pysynyt visusti sisällä :)

   Poista
 2. Upeita kuvia, sait auringonnousun kauneuden vangittua niihin :)
  Asuisinpa itsekin kävelymatkan päässä merestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saan kyllä olla kiitollinen, että minulla on mahdollisuus asua meren läheisyydessä. Ja vaikka olen samat rannat kävellyt monta kertaa, niin niihin ei vaan kyllästy :)

   Poista
 3. Niin kaunista. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Wau, hienoja kuvia :) Ja ihana monipuolinen blogi.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Hyvää viikonloppua sullekin! :)

   Poista
 5. Ihana auringonnousu. Siinä hetkessä on jotain maagista, kun päivä valkenee. Harvoin sitä vain ehtii pysähtyä sitä ihmettelemään. Ihanaa viikonloppua, Katja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä :) Se oli kyllä todella kaunista katseltavaa, kun näki auringon nousevan. Hyvää viikonloppua sullekin Kerttu!

   Poista
 6. Kauniiita kuvia,juuri oikealla hetkellä napattuja!

  VastaaPoista